Міс Всесвіт Україна 2024: названо ім’я переможниці конкурсу краси (фото)

24

Днями відбувся конкурс краси “Міс Всесвіт Україна-2024”. Організатори шоу назвали ім’я переможниці, яка представить Україну на міжнародному конкурсі цього року.

На Instagram-сторінці “Міс Всесвіт Україна” повідомляється, що головний титул виборола 20-річна одеситка Аліна Пономаренко. Наприкінці 2024 року у Мексиці відбудеться конкурс Miss Universe, куди з’їдуться красуні з усього світу. Там українка Аліна і представлятиме нашу країну.

Міс Всесвіт Україна 2024: названо ім'я переможниці конкурсу краси (фото)

Цьогоріч фінал “Міс Всесвіт Україна” проходив в онлайн-форматі. Організатори заходу після початку повномасштабного вторгнення відмовилися від помпезних шоу, і тепер конкурс проводиться онлайн. Команда переконана, що розважальні шоу зараз недоречні, але нагадувати про Україну важливо завжди.

Американські представники Miss Universe підтримали таке рішення українців і затвердили переможницю, яку було обрано шляхом онлайн-співбесід. Відбір претенденток на перемогу та самої переможниці тривав декілька місяців.

Міс Всесвіт Україна 2024: названо ім'я переможниці конкурсу краси (фото)

Що відомо про Аліну Пономаренко

20-річна переможниця здобула освіту за спеціальністю “Міжнародна юстиція та право” в Національному університеті “Одеська юридична академія”. Тривалий час дівчина працювала моделлю і вже брала участь в конкурсах краси.

Минулого року вона здобула головний титул на “Міс Одеса 2023”. Тоді красуня увійшла до топ-10 а міжнародному конкурсі Miss Supertalent-2023, що відбувся в Південній Кореї.

Міс Всесвіт Україна 2024: названо ім'я переможниці конкурсу краси (фото)

“Стати “Міс Всесвіт Україна” – це не просто про перемогу у конкурсі краси. Представляти Україну – велика честь для мене і можливість для нашої країни ще раз бути почутими. Моя мрія стати “Міс Всесвіт Україна” ґрунтується на прагненні служити своїй країні, підтримувати наших героїв та допомагати людям, яким потрібна підтримка”, – відреагувала на перемогу Аліна.

Модель започаткувала ініціативу “Дерево любові”, завдяки їй вона допомагає людям літнього віку отримувати достатню кількість їжі, ліків та інших побутових речей.

Читати також:
"Чудовий день": співачка Камалія показала, як відпочиває з екс-чоловіком та дітьми (фото)

Нагадаємо, раніше відбувся захід Mrs. Ukraine International-2024. Стало відомо, хто переміг на конкурсі краси.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.