Кількість загиблих через ракетний удар росіян по Києву зросла до 20

20

У результаті російського ракетного удару у Києві загинули 20 людей, ще понад 60 постраждали.

Джерело: МВС України

Дослівно: “У Києві загинуло 20 людей, ще 61 людина постраждала. Зокрема, на території дитячої лікарні “Охматдит” загинуло 2 людини, ще 10 постраждало. Врятовано 4 людини, з них 3 дитини”. 

Деталі: Зазначається, що загалом в Україні внаслідок ворожої атаки загинула 31 людина, ще 125 — постраждали.

 Передісторія: 

  • Уранці 8 липня Повітряні сили ЗСУ повідомили, що Росія підняла в небо бомбардувальники-ракетоносці Ту-95 з аеродрому “Оленя”.
  • Згодом Повітряні сили ЗСУ повідомили, що російські окупанти запустили по Україні ракети і КАБи − по всій країні лунала повітряна тривога. У столиці та низці інших міст лунали вибухи.
  • Внаслідок ракетного удару по Києву зафіксовано падіння уламків в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах.
  • Президент Володимир Зеленський заявив, що в результаті ракетного удару Росії по Україні 8 липня наразі відомо про 27 загиблих та понад 100 поранених. 
  • Напередодні мер Києва писав, що кількість постраждалих у різних районах столиці збільшилася до 66 людей, 44 з них госпіталізували до медзакладів міста. Іншим надали допомогу на місці. За його словами, після ракетного удару РФ вранці 8 липня по дитячій спеціалізованій лікарні “Охматдит” загинули двоє дорослих, також відомо про 16 постраждалих, серед яких 7 дітей.
Читати також:
Proč se Česko zapojilo do ukrajinského konfliktu a co bude dál?
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.