Коля Сєрга вперше показав брата-воїна та здивував схожістю з ним (фото)

19

Відомий український музикант і ведучий Коля Сєрга поділився сімейним контентом у мережі. Співак вперше за довгий час показав шанувальникам свого рідного брата Ростислава. 

Рідкісну світлину з рідною людиною знаменитість опублікував у своєму Instagram. Як відомо, Сєрга після початку повномасштабного вторгнення став на захист країни і служить в лавах “Культурного десанту”.

Варто вказати, що його молодший брат також перебуває на фронті. Він працює медиком. Ростислав в зоні бойових дій навчає військової медицини.

Брати обійнявшись, позували біля будинку. Артист приміряв на себе вишиванку, а Ростислав одягнув чорну футболку. Складно не помітити, як сильно молодший брат схожий на старшого. Кадр Коля вирішив не підписувати.

Коля Сєрга вперше показав брата-воїна та здивував схожістю з ним (фото)

Що відомо про Сєргу

Його творчий шлях розпочався зі сцени “КВК”, де він здобув популярність завдяки своєму гумору та музичним здібностям.

Коля став відомим після участі у телевізійних проєктах “Фабрика зірок” та “Орел і Решка”. Його музична кар’єра стрімко розвивалася, і він випустив кілька музичних альбомів. Серед його найпопулярніших пісень “Додому”, “Рубіж”, “Молитва”.

Нагадаємо, раніше Коля Сєрга чесно відповів, чи вільне його серце зараз. Співак поділився подробицями свого особистого життя.

Читати також:
Бунт Пригожина: пропутінська блогерка Ельвіна влаштувала істерику через війну в РФ (відео)
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.