Життя українця – це дешево: Одкровення Президента Польщі та жорстка реальність військових розрахунків

2 783

Президент Польщі Анджей Дуда в інтерв’ю “Washington Post” заявив, що “Зараз російський імперіалізм можна зупинити дуже дешево, тому що американські солдати не гинуть на полі бою”.
Так-так, ви все правильно зрозуміли: життя тисяч українців щодня – це дуже дешево.

Як казав колись Наполеон, “Мої солдати отримують платню 10 сантимів на день. Ніхто не піде вмирати за 10 сантимів. Тому їм потрібно дати ідею, за що вмирати”.

Як відомо, Наполеон погано скінчив. У якийсь момент у нього просто закінчилися солдати (у Франції закінчилося боєздатне чоловіче населення, вигребли навіть підлітків).

Можна скільки завгодно розповідати, що “весь світ з нами” (що само по собі неправда), але сувора реальність така, що і США, і Німеччина, і Польща розглядають Україну як джерело наддешевого гарматного м’яса.

І це говорить не “кремлівська пропаганда” в особі Соловйова (хто його взагалі дивиться?), а президент Польщі в інтерв’ю топовому американському виданню.

Втім, це видно і з дій американських генералів. Які кажуть, що розміновувати мінні поля спеціалізованими тральними танками дорого, дешевше посилати на них українську піхоту.

Бо танк – це дорого, а життя українця – безкоштовне. Завтра корумповані воєнкоми нових нагребуть.

Сама ця “чистка” в лавах воєнкомів була затіяна Зеленським не тому, що він такий борець із корупцією, а тому що ті відпускали за хабарі надто багато людей. А потрібно виконувати план з утилізації населення. Шоу має тривати.
Тим часом в Україні зросли продажі автомобілів престиж-класу. Поки одні жирують, інші гинуть. Точніше, щоб одні жирували, інші мають гинути – саме так це працює.
Давайте, починайте кричати, що “це москальська пропаганда”. Так і помрете – з криками “весь світ з нами”, “українці найкращі” і “слава Зеленському”.
Правильно Арестович каже, що ті, кому солодка брехня краща за гірку правду, мають вимерти, як тупикова гілка еволюції. Власне, саме це зараз і відбувається. Українці гинуть через нездатність думати своєю головою. За них думає Байден і Дуда, для яких загибель українців – це дешево…

Читати також:
Павлюк очолив Сухопутні війська. Змінені командувачі ОС, ТрО та ДШВ – укази

Обговорити можна в нашому Telegram-каналі

1 Коментар
  1. Володимир Іванович рік народженн8121963 каже

    Дякую що захищаете Народ України скильки ще прольеться не винна кров і хто відповість за цю Наші Слуги придателі І Позор Европі за знищення Української Нації правда ваш народ там не гине ви за гроші усіх купляете Ганьба США і всім хто убивае мій Народ України

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.