У якому віці життя зміниться на 180°: нумерологія за датою народження

40

Числа відіграють важливу роль у нашому житті і навіть можуть вказувати на долю. Вплив цифр на людину вивчає нумерологія. Гороскоп за датою народження може вказати на вік, у якому ваше життя кардинально зміниться, і навіть приблизно вказати на характер цих змін. Для цього потрібно всього лише провести нескладні підрахунки.

Як розрахувати найкращий вік у житті

Щоб обчислити вік, який стане для вас доленосним, розбийте дату народження на окремі цифри і додайте їх, щоб вийшло двозначне число.

Наприклад, людина народилася 15 серпня 1980 року. Тоді її доленосний рік за датою народження розраховується так:

1+5+8+1+9+8 = 32

Отже, у віці 32 роки на неї чекають кардинальні зміни.

Значення цифр у нумерології

Щоб дізнатися, як саме зміниться ваше життя, подивіться значення кожної з цифр віку. У наведеному прикладі людина в 32 роки зануриться у творчість і познайомиться з важливими людьми.

Цифра 1. Це число означає лідерство, сміливі рішення, готовність прийняти на себе велику відповідальність. Людина, якій випала така цифра, стане вольовою і рішучою, самодостатньою, прикладом для наслідування. Вона зважиться на справи, які ніколи не зробила б раніше.

Цифра 2. Це символ співпраці, комунікабельності, компромісу. Така людина обзаведеться корисними знайомствами або налагодить спілкування зі старими знайомими. Однак вона часто забуватиме про власні потреби.

Цифра 3. Це число символізує креатив, нестандартне мислення, творче начало. Ви не тільки покажете успіхи у творчості, а й надихнете інших. Для успіху важливо не лінуватися і не опускати руки, а доробити задумане до кінця.

Цифра 4. Четвірка означає працьовитість, організованість, професіоналізм. Зміни в житті такої людини будуть, найімовірніше, пов’язані з роботою. Вдало складуться стосунки з колегами.

Читати також:
Актор-путініст заявив, що українці ледь не побили його дочку через російську мову

Цифра 5. П’ятірка – символ азарту, різнобічності, авантюризму. Людина, якій випаде це число, відчує потяг до пригод і бунтарські пориви. А нудний побут почне її пригнічувати.

Цифра 6. Шістка – символ турботи і домашнього затишку. Така людина знайде своє щастя в сім’ї. Побутові клопоти і догляд за дітьми будуть для неї в радість.

Цифра 7. Сімка – символ мудрості, пізнання, духовних пошуків, а також гордості та егоїзму. Людина, якій випало таке число, відкриє для себе таємне знання.

Цифра 8. Ця цифра означає владу, успіх, повний контроль над своїм життям. Ви зможете контролювати речі, які раніше були не у вашій владі. Однак у гонитві за ідеалом ви будете нещадні до себе.

Цифра 9. Дев’ятка символізує альтруїзм, співчуття, добре ставлення. Якщо випала така цифра, то ви проявите надзвичайну доброту самі або відчуєте її на свою адресу.

Цифра 0. Нуль у нумерології символізує нескінченність і енергію. Це число підсилює і подовжує ефект від цифри, поруч з якою стоїть.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.