Від путініста Бориса Корчевнікова відхрестився батько: “Дивився на мене здалеку”

26

Відомий російський ведучий, актор та фанат Путіна Борис Корчевніков, який раніше повністю оглух, зізнався, що роками не спілкувався з батьком. Чоловік відхрестився від зіркового сина.

Як пишуть російські ЗМІ, батько відмовився від пропагандиста ще понад 40 років тому. Він покинув сина, коли той був ще у маленькому віці. Чоловік не хотів підтримувати зв’язок з Корчевніковим.

“Мій тато – владна, сильна людина, керівник великого колективу, багато років не наважувався проявити себе ніяк. І ходив, дивився на мене здалеку роками, років 10, напевно”, – зазначив прихильник окупаційної влади.

Багато років тому батько Бориса – В’ячеслав Орлов – працював на радянському телебаченні. Він, як і син, підтримував путінський режим. Потів Орлов керував театром імені Маяковського, а пізніше пішов працювати у Московський драмтеатр і став його президентом.

Чоловік помер у 69 років. За словами його сина, за кілька хвилин до смерті родичам вдалося помиритися. Як розповів путініст, це дозволило йому пробачити батькові.

“Коли тато помирав, я був поруч, розуміючи, що інакше він не зможе з миром піти, йому потрібно і моє прощення, і моя рука”, – додав пропагандист.

Що відомо про Корчевнікова

Свою популярність Корчевніков здобув завдяки серіалу “Кадети”. Там він зіграв роль Іллі Синіцина. Зараз він веде програму “Судьба человека” на російському телебаченні.

Борис відомий своєю антиукраїнською позицією. Ведучий з екранів часто верзе різноманітні нісенітниці про війну, підспівує російській пропаганді, а українців називає “нацистами”. Натомість Путіна він називає “великим лідером, який прийшов рятувати Україну”. Він неодноразово бував на тимчасово окупованих територіях, підтримуючи загарбників і вбивць.

Нагадаємо, раніше у Корчевнікова трапилася істерика через монумент “Батьківщина-мати” в Києві.

Читати також:
Філіп Кіркоров вигнав своїх дітей з Росії
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.