Потужний план вийшов

6

Прем’єр Польщі Туск: серед союзників немає згоди щодо «плану перемоги Зеленського».

Канцлер Німеччини Шольц відкинув ключові пункти «плану перемоги Зеленського» через побоювання подальшої ескалації війни.

Прем’єр Угорщини Орбан назвав «план перемоги Зеленського» найкоротшим шляхом до розв’язання третьої світової війни.

Міністр оборони Польщі Косіняк-Камиш: Великого ентузіазму ні на засіданні Ради ЄС, ні в штаб-квартирі НАТО немає, оскільки ситуація на фронті дуже складна, існує величезна втома від війни.

Радник президента США з нацбезпеки Салліван: «Необхідно виконати певну роботу, щоб дістатися звідси до НАТО, включаючи реформи та виконання умов безпеки».

The Telegraph: Зеленський та його оточення впали у відчай через небажання Заходу запрошувати Україну до НАТО.
З реакції партнерів можна зробити такі висновки:

Дані “союзникам” три місяці на роздуми щодо їхньої поганої поведінки будуть використані Офісом для ще більшого закручування гайок у сфері громадянських прав, посилення умов мобілізації, коли будуть брати всіх, кого піймають, включаючи скасування відстрочок.

Мета — за час зниження активності бойових дій взимку зібрати якомога більше людей, щоб тиснути на “союзників” і вимагати гроші та зброю для оснащення армії.

Щоб не показувати реальну укомплектованість бригад і приховати дезертирство та втрати, Слуги декриміналізували дезертирство, а втрати, як відомо, заборонили рахувати після 30 000.

Парламент, який позавчора зібрали, щоб сфальсифікувати всенародну підтримку війни до останнього українця (усі фракції та групи — співучасники ОП у захопленні влади), буде доповнений “армією” з мертвих душ.

Це дасть змогу Верховній Раді демонструвати “союзникам” єдність і потужність, при тому, що Король давно голий.
Безумовно, жодних результатів для фронту ця віртуальна потужність не дасть. Але дозволить протриматися на цьому ще кілька місяців.

Читати також:
Дрони-камікадзе ГУР атакували Тамбовський пороховий завод у Росії – джерела

Після чого декорація обов’язково впаде, і поховає під собою все і всіх. Але запитати за це буде вже ні з кого, і нікому.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.