Названо дату виходу третьої частини “Посіпак”: коли чекати новий мультик у франшизі

32

Кінокомпанія Universal Pictures і студія Illumination анонсували дату виходу мультфільму “Посіпаки-3”. У світовому прокаті прем’єра стрічки відбудеться 30 червня 2027 року.

Кіностудії оголосили про повернення “Посіпак” на великі екрани після успіху мультфільму “Нікчемний я 4”, який зібрав 230 млн доларів у світовому прокаті.

Як повідомляє видання Variety, режисером нової частини анімації стане номінант на премію “Оскар” П’єр Коффен, який працював над попередніми епізодами франшизи. Сценарій до стрічки напише Браян Лінч. Продюсерами фільму виступлять засновник і генеральний директор Illumination Кріс Меледанрі та Білл Раян. Наразі подробиці сюжету нових “Посіпак” не розкриваються.

З моменту запуску 2010 року проєкти “Нікчемний я” і “Посіпаки” стали найбільшою анімаційною франшизою в історії, зібравши загалом близько 5 млрд доларів. У 2022 році “Посіпаки: Становлення лиходія” очолив світовий прокат і побив рекорд вихідного дня, зібравши 125 млн доларів у США.

Названо дату виходу третьої частини "Посіпак": коли чекати новий мультик у франшизі

Про що мультфільм “Посіпаки”

Перша анімація у франшизі розповідає про історію маленьких жовтих істот, які служать найгіршим лиходіям в історії. Сюжет зосереджується на трьох посіпаках – Кевіні, Стюарті та Бобі, які вирушають у подорож, щоб знайти нового лиходія після того, як їхні попередні спроби закінчилися невдачею. Вони знаходять лиходійку Скарлет Оверкілл і потрапляють у безліч пригод з нею.

Що стосується “Посіпаки: Становлення лиходія”, цей мультфільм є продовженням першої частини і одночасно приквелом до “Нікчемного я”. Події відбуваються в 1970-х роках. Молодий Гру, який мріє стати найбільшим суперлиходієм у світі, разом з посіпаками намагається довести свою цінність іншим злочинцям.

Нагадаємо, раніше стало відомо, коли вийде п’ята частина культового мультфільму “Шрек”.

Читати також:
DOROFEEVA здійснить мрію доньки героя, а JAMALA підкорить щирістю: яким буде прем’єрний випуск проєкту "Ближче до зірок" на ТЕТ
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.