Лідер гурту “Фіолет” розповів, які завдання виконує на службі

20

Український співак та лідер гурту “Фіолет” Сергій Мартинюк, який у травні мобілізувався до ЗСУ, вперше розповів подробиці своєї служби. 

За словами чоловіка, він вже закінчив навчання і поки що виконує небойові завдання, але все одно важливі. 

“Друзі, ніяк не доходили руки написати, але вже як кілька тижнів я закінчив учебку. Продовжую службу з побратимами у Фронтовій студії “Культурний десант”. Там, де можу бути на сьогоднішній день максимально корисним зі своїми вміннями. Передусім, організаторськими. Завдання не бойові, але – з огляду на мої ще цивільні досвіди поїздок фронтами і реабілітаційними центрами – важливі і актуальні”, – написав Сергій в своєму Instagram.

Лідер гурту "Фіолет" розповів, які завдання виконує на службі

Співак додав, що через зайнятість на службі, він поки не планує продовжувати музичні та літературні справи. Проте написав, що відкритий до пропозицій щодо психологічної та культурної підтримки українських військових.

Що відомо про Сергія Мартинюка

Сергій до своєї мобілізації виступав не лише у складі гурту “Фіолет”, а також брав участь у сайд-проєктах Kolos & Brothers і “ТраТаТа”. За час співочої кар’єри випустив декілька альбомів, найвідоміші з них “Нерводрами”, “Lvivlive” та “Kamasutra”.

Нагадаємо, раніше лідер гурту “Фіолет” розповів, чому мобілізувався до ЗСУ та як відреагувала дружина на це рішення.

Читати також:
Рак - карамель, Козеріг - чеддер: який смак попкорну "уособлює" ваш знак Зодіаку
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.