Енріке Іглесіас таємно одружився на відомій росіянці

91

Іспанський співак Енріке Іглесіас після 20 років стосунків з російською тенісисткою Анною Курніковою все ж освідчився їй. Про це розповів його старший брат Хуліо Іглесіас на шоу Sonsoles Oneg.

За його словами, Енріке таємно зіграв весілля з Курніковою незважаючи на те, що вони багато років не планували вступати в офіційний шлюб. Навіть троє спільних дітей ніяк не впливали на їхгє рішення.

Сам співак і його дружина ніяк не коментують цю новину. Вони намагаються триматися подалі від папараці і не розповідають про своє особисте життя. 

Енріке Іглесіас таємно одружився на відомій росіянці

Варто відзначити, що Іглесіас і Курнікова познайомилися в 2001 році на зйомках кліпу артиста. Подейкують, що іскра між ними відразу ж пробігла, а вже через рік вони разом з’явилися на одній з музичних премій.

Уже в 2017 році у пари народилися близнюки Ніколас і Люсі, а незабаром Курнікова народила ще одну дочку Мері.

Енріке Іглесіас таємно одружився на відомій росіянці

Чим Енріке Іглесіас займається зараз

Незважаючи на те, що кілька років тому він почав замислюватися про завершення музичної кар’єри, він все ж продовжив виступати. За останній час він побував з концертами в Мексиці, Румунії, Албанії та інших країнах.

Шанувальники із захопленням його зустрічають. До того ж він неодноразово цілувався і обіймався зі своїми фанатками.

А ось його дружина більше часу приділяє сім’ї і дітям. Варто відзначити, що в соцмережах вона часто показує їхні спільні фото, а ось що вона думає про повномасштабне вторгнення Росії в Україну – невідомо. Курнікова мовчить про велику війну.

Нагадаємо, раніше Енріке Іглесіас пристрасно поцілувався з фанаткою прямо на концерті.

Читати також:
Ізраїль вибрав представницю на Євробаченні: вона виступала в окупованому Криму
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.