“Болить відчутно”: Двейн Джонсон серйозно травмувався на зйомках фільму за участю Усика

22

Відомий американський актор Дуейн “Скеля” Джонсон отримав серйозну травму на зйомках нового фільму “Smashing Machine” (“Машина, що трощить”), в якому також зіграє український боксер Олександр Усик. 

Новину про неприємний інцидент розповів сам актор у своєму Instagram. Виявилося, що він сильно травмував лікоть, через що потрібно робити МРТ. 

“Мій лікоть поцілував якийсь монстр. Сьогодні мене добряче побили на наших сценах. Можливо, є пошкодження м’яких тканин. Там багато рідини, яку я маю видалити перед МРТ. Але болить відчутно”, – написав Дуейн і показав свою руку з великим синцем. 

"Болить відчутно": Двейн Джонсон серйозно травмувався на зйомках фільму за участю Усика

Що саме сталося та скільки часу потрібно для лікування – він не зазначив. Проте звернувся за порадою до підписників. Актор запитав про методи, які можуть йому допомогти швидше відновитися і повернутися до знімального процесу. 

Що відомо про фільм “Машина, що трощить”

“Машина, що трощить” – це автобіографічна драма, в якій розповідається про життя екс-бійця UFC Марка Керра. Саме його зіграє Джонсон. А ось український боксер Олександр Усик буде у ролі Ігоря Вовчанчина – української легенди ММА.

Також у фільмі будуть грати такі актори: Емілі Блант, Ліндсі Гевін, Раян Бейдер та Зоя Косович. Режисером стане Банн Сафді. Вихід кінострічки планується на 2025 рік.

Нагадаємо, нещодавно “Скеля” звернувся до Олександра Усика, з яким зіграє у фільмі.

Читати також:
Потрібно поставити склянку з содою в холодильник: результат здивує
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.