Близнюкам – гавайська, Дівам – вегетаріанська: яка піца підійде за знаком Зодіаку

27

Овен – піца Суприм

Ця піца вирізняється найнасиченішою і найрізноманітнішою начинкою – кілька видів м’ясопродуктів (шинка, два сорти ковбасок), паприка, цибуля, печериці, маслини, м’який сир моцарелла.

Овни впевнені в собі, сміливі та запальні. Вони – сила, з якою потрібно рахуватися, і вони не вірять у згоду, тому цілком доречно, що в їхній улюбленій піці мають бути всі “навороти”.

Тілець – піца з трюфелями

Тільці живуть заради розкоші, і, як гурмани Зодіаку, вони не будуть задоволені простим шматком піци. Ось чому піца з трюфелями – ідеальний вибір для них. За словами астрологів, це вишуканий варіант, чуттєва насолода, яка задовольняє потребу Тільців у розкішних і високоякісних інгредієнтах.

Близнюки – гавайська піца

Це піца, яку готують із використанням білого соусу, сиру, ананасів, курки та морепродуктів.

Хоча більшість людей вважають Близнюків товариським базікою, у них також є глибока інтелектуальна сторона. Таким чином, солоно-солодке смакове поєднання гавайської піци весело і несподівано відображає їхню подвійну природу.

Рак – класична піца Пепероні

Ця піца потішить пряними ковбасками пепероні з легкою перчинкою, сиром моцарелою з вершковим смаком і ніжним томатним соусом.

Для Раків, які знаходять розраду в знайомому, немає піци кращої, ніж Пепероні. Раки-ностальгувальники люблять їжу, яка перетворюється на сентиментальну подорож. Представники цього знака обирають класичну піцу Пепероні як найкомфортнішу їжу, щоб з кожним шматочком нагадувати собі про юність.

Лев – піца, прикрашена сусальним золотом

Левам важко зберігати стриманість. Оскільки вони люблять грітися в центрі уваги, астрологи кажуть, що для них немає кращого способу похвалитися, ніж піца, прикрашена сусальним золотом. Цей екстравагантний вибір цілком відповідає любові Лева до драматизму і багатства.

Діва – вегетаріанська піца

Прискіпливі й уважні до деталей Діви відомі тим, що на них важко справити враження у відділі їжі. Вони не часто роблять замовлення поза домом, вважаючи за краще готувати здорову їжу самостійно. Але для шматочка вегетаріанської піци зроблять виняток.

Читати також:
Манікюр на День святого Валентина: топ-5 ідей (фото)

Терези – піца з грушею і горгонзолою

Пристрасть Терезів до прекрасного в житті робить піцу з грушею і горгонзолою ідеальним вибором для них. Ця піца забезпечує ідеальний баланс смаків – точно так само, як Терези шукають гармонію в усіх аспектах життя.

Скорпіон – піца зі смаженим часником і ковбасою.

Скорпіони інтенсивні та загадкові. У них багато складних шарів, і вони не відразу відкриваються іншим. Однак, щойно вони відчують до вас симпатію та почнуть довіряти вам, вони стануть такими ж лояльними, як і здаються. Яскравий смак часнику в поєднанні з соковитою ковбасою створює піцу, настільки ж загадкову і задовольняючу, як і особистість Скорпіона.

Стрілець – піца Маргарита

Це типова неаполітанська піца, з подрібненими і очищеними помідорами, моцарелою, свіжим листям базиліка і оливковою олією.

Будучи мандрівниками за Зодіаком, Стрільці постійно змінюють речі, включно з хобі, групами друзів і кар’єрними заняттями. І хоча під час своїх подорожей вони набули деяких еклектичних смаків, усі ці рухи та веселощі означають, що їм часто потрібно щось втішне, щоб уповільнити хід подій. І класична піца Маргарита з її насиченим сирним смаком – ідеальний вибір, який допоможе Стрільцям “відновитися від надмірностей”.

Козеріг – піца з грибами та маслинами

Козеріг відомий як найбільш працьовитий знак. У своєму професійному житті вони діють за правилами, зберігаючи простоту і практичність. Але в їхньому особистому житті є й грайливий бік, який може здивувати людей. За словами астрологів, Козероги захочуть, щоб на їхній піці були пишні та смачні гриби й маслини.

Водолій – веганська піца

Водолій – бунтар Зодіаку, тому він любить пригоди. Астрологи кажуть, що їхній “новаторський і далекоглядний характер” робить їх придатними для веганської піци. Її можна прикрасити нетрадиційними начинками, такими як веганський сир, джекфрут і сердечка артишоків. Така веганська піца – це вибір, який заявить про індивідуальність Водолія.

Риби – піца з морепродуктами

Риби – емоційний водний знак, який любить фантазувати про своє улюблене місце – океан. Ось чому астрологи заявляють, що піца з морепродуктами – це їхній вибір. Начинки, такі як креветки, морські гребінці та молюски з вершковим соусом, перенесуть їхнім духом на морське узбережжя. Ця піца відображає суть зв’язку Риб із водою та їхню любов до смаків, які одночасно заспокоюють і викликають спогади.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.