Анна Трінчер зі сльозами на очах розповіла про складні стосунки з батьком

25

Українська співачка та блогерка Анна Трінчер розповіла про стосунки зі своїм батьком. 

Раніше дівчина зазначала, що чоловік не бере участь в її житті. Ба більше, його не було і на її весіллі з блогером Олександром Волошиним. Тож тема спілкування з рідною людиною для Трінчер дуже складна. Вона наголосила, що пам’ятає тата лише в дитинстві. 

“Він є, живий. До 12 років ми жили разом. Я думаю, що своїм успіхом я завдячую йому, тому що все життя я намагалася довести, що я гідна бути його донькою. На жаль, цього ніколи не станеться. Бо інколи ми вимагаємо розуміння від людей, які не здатні зрозуміти”, – зі сльозами на очах розповіла Анна в проєкті блогерки Тетяни Корячки.

Проте додала, що тримала образу на тата за те, що він покинув родину. Та зараз Анна пропрацьовує всі дитячі травми з психологом та намагається залишити це в минулому. Тому все одно вдячна батьку за все. 

“Я не знаю, як склалося б моє життя, якби не він і моє жагуче бажання, щоб він мене бачив усюди і його прізвище було всюди поруч з моїм ім’ям. Він завжди згадував, що його ніколи не було поруч”, – наголосила співачка.  

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер чесно відповіла, чи готова відновити стосунки з блогером Волошиним.

Читати також:
Гороскоп на 2024 рік для Стрільців: прогноз від Макса Гордєєва
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.