Зірка “Спіймати Кайдаша” розкрила, які гонорари отримували актори з РФ в Україні

28

Відома українська акторка театру і кіно, зірка серіалу “Спіймати Кайдаша”, який став справжнім хітом в Україні, розповіла про роботу на одному знімальному майданчику з росіянами. Знаменитість відповіла, чому почувала приниженою після зйомок з акторами з РФ. 

Свого часу, як і інші українські артисти, Набока багато знімалася разом з росіянами в одних фільмах та серіалах. Ні для кого не секрет, що актори з країни-агресорки малий більший попит в Україні. Відтак, вони отримували й більші гонорари за свою роботу.

В інтерв’ю для видання OBOZ.UA зірка розсекретила, що подекуди зарплатня росіян сягала до 2 тисяч євро за один знімальний день. Водночас українські відомі артисти від 3 до 10 тисяч гривень.

Зірка "Спіймати Кайдаша" розкрила, які гонорари отримували актори з РФ в Україні

“Були серед росіян і нормальні люди, були і покидьки – це правда. І гонорари вони мали справді набагато вищі. І від того, зрозуміло, ми почувалися приниженими. І це продовжувалося практично до самого вторгнення. Хтось із них по дві тисячі євро отримує за знімальний день. А наші, хто головні ролі грає, то до 10 тисяч гривень, а інші – три-чотири. І все це народні, знані українські артисти”, – поділилася знаменитість.

Що відомо про Набоку

Свою акторську карєру Ніна розпочала ще у далекому 1979 року. Вона зіграла подругу Наталки у фільмі “Наталка Полтавка”. У її творчому доробку чимало ролей у повнометражних картинах та серіалах. Одними з найвідоміших серед них є “Спіймати Кайдаша”, “Припутні”, “Будинок “Слово”. Нескінчений роман”. До речі, за роль баби Зіни у фільмі “Припутні” Набока стала лауреаткою премії “Золота дзиґа”.

Нагадаємо, раніше акторка Леся Самаєва розповіла про роботу з росіянами у кіно. Вона зазначила, що хоче забути своїх екс-колег.

Читати також:
"Я хотів би скористатися цією можливістю": Тімберлейк відповів на вибачення Брітні
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.