Зірка “Ліги сміху” вперше розповів про дружину та дітей: “Я закритий в плані особистого”

16

Відомий український комік, актор, зірка “Ліги сміху” Тарас Стадницький, який грав в команді “VIP Тернопіль”, розповів про особисте життя. Гуморист зізнався, чому приховує своїх дітей та дружину. 

Артист, більш відомий під псевдонімом Володька, каже, що не любить ані говорити, ані транслювати своє особисте в соцмережах. Ба більше, він завжди питає дозволу у рідних, чи не проти вони спільного фото і щоб воно потім з’явилося у мережі. Якщо діти хоча б деколи є гостями в Instagram Тараса, то його дружина – ніколи.

“Я найперше питаю їх. Після того як я зробив якусь фотографію, я питаю, чи можу я це викласти. Я з самого малку привчаю їх до того, що вони мають право сказати “нє, я негарно вийшла” і так далі. Тому, коли вони кажуть: “Да, окей, викладай”, я викладаю. Але сильно їх популяризувати в соціальних мережах… я не знаю. Я більш такий закритий в плані особистого життя, тому не сильно можна знайти там якісь матеріали з мого сімейного життя”, – зазначив комік.

Зірка "Ліги сміху" вперше розповів про дружину та дітей: "Я закритий в плані особистого"

Стадницький також пригадав свої стендапи. Тут актор не соромиться розповідати про родину. Дружина та діти часто стають головними героями його жартів. Проте Стадницький наголошує, що він ніколи не переходить межу, і не висміює рідних.

“Я жартую про них у стендапі, але, скажімо так, не висміюю їх. Вони – частина моїх жартів, але не так, щоб, умовно, з них насміхатися”, – додав Тарас.

Як відомо, артист у стосунках з дружиною ще зі студентських часів. Вони познайомилися в гуртожитку. Тоді Тарас та його кохана навчалися на факультеті прикладної математики та інформатики Львівського університету імені Івана Франка.

Читати також:
День Георгія Побідоносця: у чому допомагає святий, заборони свята

Пара побралася у 2008 році. Вони влаштували одразу два весілля: одне на батьківщині актора, а інше – його обраниці. Подружжя виховує двох доньок Олесю та Любов.

Нагадаємо, раніше зірка “Ліги сміху” Віктор Розовий вперше показав голову після поранення на фронті.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.