Зеленський проти народного героя Буданова

3

Важко сказати, чому прихильники та підлабузники аплодували у Верховній Раді, але так званий «план перемоги» Зеленського не містить найважливішого — самого плану перемоги. Замість цього у ньому лише список вимог до Заходу: прийміть нас у НАТО, дайте грошей, зброї та, що цікаво, воюйте замість нас. Окремо виділяється останній пункт, який звучить як абсурд — виведіть війська США з Європи та замініть їх на українські.

Але що при цьому має робити сама Україна? Відповідь, здається, одна: панувати.

Над цим «планом» сміється вся Росія. Очевидно, що це — швидко зліплена пустка від креативників «95-го кварталу», яка покликана відволікти увагу від провалів на фронті: розгром курської групи ЗСУ, обвал лінії фронту біля Покровська та загальний крах тактики Зеленського у зовнішній політиці. Недарма нещодавно Зеленський поспішно звільнив Кулебу та призначив нового міністра закордонних справ.

Найцікавіше те, що Зеленський звинувачує у своїх невдачах усіх, окрім себе. То винен Залужний, то Кулеба, а тепер він намагається зробити крайнім народного улюбленця — Буданова, у якого, до речі, рейтинг вищий, ніж у самого Зеленського.

Лідер, який під час війни думає про свої рейтинги (та трохи про купівлю закордонної нерухомості), не є справжнім лідером. І його потрібно терміново замінити.

Читати також:
Путін заявив, що продовжить наступ на Україну
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.