Участь Естонії на Євробаченні під загрозою через Нідерланди: делегація відреагувала

61

Мережею ширяться чутки про те, що представники Естонії на “Євробаченні-2024” 5MIINUST та Puuluup можуть відмовитися від участі в конкурсі. Причиною цьому стало висловлювання на підтримку дискваліфікованого учасника з Нідерландів Йоста Кляйна.

На чутки вже встигла відреагувати естонська делегація. Представниця делегації Пілле-Май Хелемяе у коментарі для Kroonika спростувала інформацію про можливе зняття з конкурсу і пояснила ситуацію.

“Слова наших артистів неправильно інтерпретували в медіа та соцмережах. 5MIINUST і Puuluup готуються до фінальної репетиції і вийдуть на сцену, як і було заплановано. Більше інформації про інцидент у нас немає, лише EBU, артист чи нідерландська делегація можуть прокоментувати це”, – заявила Хелемяе.

Йост Кляйн було дискваліфіковано через неналежне ставлення до учасниці знімальної групи Євробачення. Наразі щодо артиста триває судовий процес.

До слова, Естонія виступить у гранд-фіналі Євробачення під номером 9. 5MIINUST і Puuluup об’єдналися в дует спеціального для конкурсу. Для шоу вони написали пісню естонською “(Nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi”. Ця назва побила рекорд, тому що є найдовшою в історії Євробачення.

Нагадаємо, раніше представницю Ізраїлю на Євробаченні внесли до бази “Миротворець”.

Читати також:
Гороскоп на 21 липня по картах Таро: Овнам – вирішення конфлікту, Ракам – можливості
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.