У мережі показали нове фото Олега Винника за кордоном: який вигляд має втікач

7

У мережі поширили нову рідкісну світлину відомого українського співака-втікача Олега Винника за кордоном. Артист позував на камеру на вулицях Берліна, Німеччина, куди втік після початку повномасштабного вторгнення.

Новою фотографією з артистом поділилася голова його офіційного фан-клубу Валерія Барон. У своєму Instagram вона опублікувала знімок, на якому постала в обіймах з Винником. Олег показався у блакитній сорочці та сонцезахисних окулярах. У підписі до кадру Барон зазначила, що у них з співаком була “важлива зустріч”, під час якої вони узгодили багато питань, ймовірно, щодо його творчості.

“Є лише два способи прожити життя. Перший – наче чудес не існує. Другий – наче навколо одні чудеса” (Альберт Ейнштейн). Важлива зустріч, багато вирішених питань. Все ще попереду… Олег Анатолійович, пишаюсь твоєю силою духу. Лети і створюй чудеса. Твої люди чекають!” – написала голова фан-клубу.

У мережі показали нове фото Олега Винника за кордоном: який вигляд має втікач

Як відомо, після втечі з України Винник мовчав про війну в Україні та не виходив на зв’язок. Його екс-продюсер розповідав, що він незаконно перетнув кордон, ховаючись під ковдрою в авто.

Сам Олег стверджував, що виїхав нібито через хворобу, яку лікував за кордоном. Несподівано в серпні артист випустив нову пісню та оголосив про повернення на велику сцену. Щоправда, воно обернулося на провал, а зухвалу поведінку Олега розкритикували в мережі. Попри хейт, Винник анонсував світове турне, але до України, він, схоже, повертатися не планує.

Нагадаємо, раніше український співак, фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя висловився про Олега Винника. Виконавець не став засуджувати колегу.

Читати також:
Рибам - найвдаліший день, Терезам - боротьба: гороскоп на 12 жовтня по картах Таро
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.