Втеча коміка Руслана Ханумака за кордон: ЗМІ розсекретили, як це сталося

25

Український гуморист Руслан Ханумак втік з України на початку травня цього року. Як він розповів у своїх соцмережах, нині він мешкатиме в Америці.

Цікаво, що Ханумак – чоловік призовного віку, але це не завадило йому втекти з України.

Як повідомляє “Українська правда” з посиланням на власні джерела, Ханумак перетнув кордон у першій половині травня в пункті пропуску “Вилок”, що розташований на українсько-угорському кордоні. 

Очевидно, актор виїхав з України до Америки до сина, якого на початку повномасштабного вторгнення за кордон вивезла колишня дружина коміка Аліна Шаманська. Про іншу мету свого візиту до США актор не розповідав.

“Ніякий клімат і пальми, освіта й умови життя, і навіть виховання і любов мами не замінять дитинства з батьком. Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син ростиме з батьком. Ми знову разом”, – прокоментував Ханумак.

Тоді знаменитість заявив, що перетнув кордон на законних підставах, але згодом видалив цю публікацію з соцмереж. Ймовірно, він дізнався, що астма в легкій формі не може бути причиною відтермінування від мобілізації.

“”Випустили” мене офіційно, оскільки закони я не порушую. Коли закон про мобілізацію набув чинності, я одразу пройшов ВЛК і МСЕК. Не висвітлював ці речі, як відомі блогери, лише тому, що не вважав за потрібне робити із цього концертну програму. Ніколи не думав, що страшна хвороба з двох років у вигляді астми мені колись, як би це не звучало, зіграє на руку і дасть змогу побачитися з дитиною”, – написав гуморист. 

Нагадаємо, студія “Квартал 95” прокоментувала виїзд Ханумака за кордон.

Читати також:
Остання розмова з сином: що мама Кузьми Скрябіна пригадувала про музиканта
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.