Вперше у новому статусі: зірка “Барбі” Марго Роббі з’явилася на публіці вагітною (фото)

21

Відома австралійська акторка, зірка фільмів “Барбі” та “Загін самогубців” Марго Роббі, яка вагітна первістком, вперше з’явилася на публіці в новому статусі. Майбутню матусю заскочили папараці у Лондоні.

Разом зі своїм чоловіком – британським кінопродюсером Томом Акерлі – знаменитість побувала на турнірі “Вімблдон-2024”. Місцеві фотографи помітили зіркове подружжя і зробила декілька кадрів. Пара спостерігала за грою на трибунах. Закохані мило обіймалися та спілкувалися один з одним. У Роббі було помітно округлий животик.

Вперше у новому статусі: зірка "Барбі" Марго Роббі з'явилася на публіці вагітною (фото)

Вперше у новому статусі: зірка "Барбі" Марго Роббі з'явилася на публіці вагітною (фото)

Як пише видання ELLE, Марго обрала для себе чорно-білу драпіровану асиметричну сукню в горошок від бренду Alaïa. Акторка доповнила свій образ туфлями мюлі та чорною сумкою.

Вперше у новому статусі: зірка "Барбі" Марго Роббі з'явилася на публіці вагітною (фото)

Особа, наближена до зірок, розповіла виданню People, що Акерлі та Роббі насолоджуються новим для себе періодом життя та з нетерпінням чекають появи на світ первістка. За словами інсайдерів, вони “мріяли про дітей вже давно”.

“Сім’я багато значить для них обох, і було зрозуміло ще на ранніх стадіях стосунків – вони справді хочуть бути батьками”, – вказало джерело.

Що відомо про шлюб Марго Роббі і Тома Акерлі

Пара познайомилася у 2013 році. Тоді акторка тільки починала свій творчий шлях. Вона приїхала до Лондона на зйомки фільму “Французька сюїта”. На проєкті Том працював помічником режисера.

Зірки одразу ж почали спілкуватися та побудували дружні стосунки. Як ділилися знаменитості  їх “об’єднувало не лише спільне захоплення кіно, але й схожі погляди на життя, почуття гумору та щирість”.

З часом в акторки та продюсера виникли почуття і у 2014 році они оціційно оголосили про стосунки. За два роки пара побралася в Австралії.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Марго Роббі отримає найпрестижнішу кінопремію в Австралії. 

Читати також:
Андрій Данилко неочікувано показався в компанії Галкіна та Макаревича (фото)
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.