“Вони вбили в мені особистість”: візажист Єгор Андрюшин розповів про булінг в школі

31

Епатажний зірковий візажист Єгор Андрюшин, який постійно публікує перевтілення знаменитостей на своїх сторінках в соцмережах, розповів про булінг у школі.

Виявилося, що хлопця, який з дитинства любив виділятися, не розуміли однолітки та жорстоко над ним знущалися. 

“Коли я пішов в школу я дуже сильно розчарувався взагалі і в спілкуванні, і  навіть в житті. Я не розумів для чого я тут і чому так саме зі мною роблять. Коли всі однокласники спілкуються, всі мають класичні інтереси, дівчата в’яжуть там, співають пісні, хлопчики грають в футбол, а я не те і не те. Мене не сприймали. Я просто був в якійсь депресії. Мені правда було дуже складно і ще коли психіка дитяча не до кінця сформована. Вони вбили в мені особистість”, – розповів Єгор в інтерв’ю програмі “Слава+”.

А далі детально описав декілька ситуацій з однокласниками так:

“Мене дуже жорстко булили, мене били за ходу, за одяг, за манери, за поведінку, за те, що я співав, за те, що я виступав на шкільних концертах, навіть просто так. Я приходжу до школи, мене називали “готуйся постійно”, навіть в мій клас приходили старшокласники на перервах, щоб розібратися зі мною, потягати мене за волосся, викинути мій рюкзак, наприклад, за вікно. Я дуже часто йшов зі школи просто в таких істериках, в таких сльозах і постійно телефонував мамі”.

Єгор додав, що до таких знущань підключалися і вчителі, які публічно критикували його за зовнішній вигляд. 

“Вчителька сказала: “Єгоре, чого ти вдягнувся як трансвестит?”, і це було неодноразово. Постійно вчителі прямо при дітях могли ось так висловлюватися в мою сторону. Чи ти як дівчинка, чи ти як трансвестит, чи тобі подобаються хлопчики, чи ти гей і так далі. Я змінив три школи чи навіть чотири, але всюди була одна і та сама історія”, – додав він. 

Читати також:
Гороскоп для Діви на вересень 2023: робіть усе самі та не кажіть зайвого

Нагадаємо, раніше зірковий візажист вперше розповів про свою невиліковну хворобу.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.