“Вона нагуляла десь”: Фагот розповів, як колишня дружина-росіянка змусила вдочерити її дитину

39

Український співак та лідер гурту “ТНМК” Олег Михайлюта, який відомий як Фагот, вперше розповів про доньку.

Виявилося, що чоловік вдочерив дівчинку, коли був у стосунках з першою дружиною-росіянкою Аліною. Жінка завагітніла від іншого, проте попросила, аби Олег взяв на себе відповідальність за майбутню дитину перед її батьками. При народженні дівчинка отримала його прізвище та по батькові. 

“Це дуже смішна історія. Але це ж не моя донька. Це була колишній дружині підтримка. Зараз уже аналізую це все з точки зору наших геополітичних розкладів і війни і розумію, що вона нагуляла десь там дитину і зрозуміла, що їй простіше зі мною домовитися, щоб я на себе роль г*нд*на взяв перед її родиною, ніж їй самій перед сім’єю розкрити правду. Напевно, у росіян брехня та всі ці цинічні розклади – воно в крові. Вони по-іншому не вміють”, – зазначив Михайлюта в інтерв’ю Славі Дьоміну.

За словами співака, названа донька майже рік була Софією Олегівною Михайлютою. З часом він зрозумів, що чужих дітей не буває і добре до неї ставився. Проте потім екс-дружина знайшла собі іншого обранця та попросила Фагота написати відмову від дівчинки.

“Вона спочатку попросила записати її на мене. Я кажу: “Добре, щоб тебе твоя родина не з’їла з потрохами, я зроблю”. Може, це і неправильно, але, скажімо так, це був мій останній реверанс при розставанні. Потім вона знайшла чоловіка, який сказав, що хоче вдочерити Софійку. Я погодився, вона приїхала до Києва і я на 5 хвилин зайшов до нотаріуса та все підписав”, – додав артист.

До слова, у співака є біологічний син Микита від стосунків з дівчиною Анастасією. Хлопчику зараз 14 років. 

Читати також:
"Немов пташки співають": Jerry Heil та переможці "Євробачення-2024" заспівали разом (відео)

"Вона нагуляла десь": Фагот розповів, як колишня дружина-росіянка змусила вдочерити її дитину

Нагадаємо, нещодавно Інна Мірошниченко зворушила історією про знайомство з названою донькою.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.