Володимир Остапчук стане батьком втретє, – блогер

22

Блогер-пліткар Богдан Беспалов повідомив, що відомий український ведучий та шоумен 39-річний Володимир Остапчук, який нещодавно одружився втретє, готується знову стати батьком. 

У своєму Telegram-каналі зірковий оглядач з посиланням на власні джерела розповів, що нова обраниця знаменитості – 24-річна блогерка та бізнесвумен Катерина Полтавська вагітна первістком. За словами Пліткаря, таким чином дружина ведучого нібито намагається врятувати шлюб з ним.

“Катерина Полтавська вагітна від Остапчука, але не просто так. Найкрінжовіша пара українського шоубізу настільки заплуталась в своїх стосунках, що навіть такий відповідальний крок як батьківство стає розмінною монетою. Останні пів року стали досить кризовими для Остапчуків. Катька своєю чергою вирішила зробити усе можливе і неможливе, аби втримати краша свого життя. Нічого розумнішого не придумала як вагітність. В дію пішли усі старі перевірені методи…”, – написав Беспалов.

Володимир Остапчук стане батьком втретє, – блогер

Ба більше, блогер заявив, що третя дитина для Остапчука, – це можливість виїздити за кордон та мати відстрочку від військового призову. Як відомо, в Україні багатодітних батьків можуть мобілізувати лише за їхнім бажанням.

“Володька своєю чергою ламав голову, як не потрапити під призов і як знайти законну можливість спокійно виїздити на корпоративи і відпочинок. Вуаля – батьківство ідеальний варіант. Якраз для Остапчука це третя дитина. Можна спокійно жити і народ не буде чіплятись”, – додав пліткар.

Що відомо про особисте життя Остапчука

Першою дружиною шоумена була перекладачка Олена Войченко. У шлюбі з нею знаменитість був 13 років. Їхнє розлучення стало шоком для шанувальників. Про свій розрив вони оголосили у 2020 році. Пара розійшлася зі скандалами і довго не могла налагодити спілкування. Екс-подружжя виховує двох дітей: доньку Емілію та сина Евана. Зараз вони живуть в Канаді з мамою.

Читати також:
Колишній чоловік Камалії вперше прокоментував звинувачення в домашньому насиллі

Потім Володимир одружився з нотаріусом Христиною Горняк. Закохані були у стосунках 2 роки, але також оголосили про розставання. Горняк та Остапчук досі не дійшли згоди щодо спільного майна, вони не можуть його поділити між собою. Спільних дітей у них немає.

З третьою дружиною, Полтавською, ведучий у стосунках вже понад рік. Пара побралася в лютому цього року.

Нагадаємо, раніше Володимир Остапчук показав нові фото з молодою дружиною та привітав її з важливим днем.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.