Володимир Остапчук публічно звернувся до своєї доньки та показав фото з нею

28

Відомий український ведучий Володимир Остапчук розповів про особливий день в житті його доньки Емілії, яка зараз живе з мамою в Канаді. Шоумен поділився світлинами з дівчинкою. 

У своєму Instagram Остапчук повідомив, що сьогодні, 5 червня, Емілія відзначає свій день народження. Їй виповнилося 11 років. Зірковий тато публічно звернувся до дівчинки і привітав її зі святом.

Шоумен опублікував архівну світлину з донькою, на якій вони разом готували страву з борошна. Володимир складно переживає розлуку з донькою. Він зазначив, що попри тисячі кілометрів відстані Емілія завжди в його серці.

“Сьогодні у моєї доньки Емілії 11-й день народження. Сонечко моє, Емілічка, Емма, Еммуся! Хоч ти за тисячі кілометрів від мене, але так близько в моєму серці. Я дуже сильно тебе люблю і сумую! Твій татусь”, – зворушив привітанням ведучий.

Володимир Остапчук публічно звернувся до своєї доньки та показав фото з нею

Зауважимо, що Емілія та син Еван народилися в Остапчука у шлюбі з його першою дружиною Оленою Войченко. Зараз вони живуть в Канаді і через повномасштабне вторгнення в Україні шоумен не бачиться з дітьми. 

Нагадаємо, раніше шоумен Володимир Остапчук офіційно одружився втретє. Його обраниця розкрила деталі.

Читати також:
Ракам - різкі зміни, Дівам - хороші новини: гороскоп на 28 листопада по картах Таро
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.