Водолій – імбирне, Риби – гарбузове з шавлією: найкраще печиво за знаком Зодіаку

2

Визначено, яке печиво найбільше підійде представникам кожного знака Зодіаку, пише Taste of Home.

довідкаЩо варто пам’ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об’єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер – їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов’язаних із психологією або здоров’ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Овен – кленово-пісочне

Процес випікання такого печива досить тривалий і вимагає докладання чимало зусиль. Овни ж, як рішучі та цілеспрямовані, до цього “випробування” готові. Тим паче, що наприкінці на них чекає гідна нагорода.

Тілець – вівсяне з родзинками

Тільці, як правило, не люблять змін. І чим традиційніше печиво – тим їм краще. Тож, ситне вівсяне печиво з родзинками – це те, що їм припаде до душі.

Близнюки – печиво вупі-пай

Це гарбузове сендвіч-печиво із солодкою начинкою. Для представників знака Близнюки завжди два краще, ніж один. І цей підхід також можна застосувати до вподобань у десертах.

Читати також:
Гороскоп на 22 травня по картах Таро: Близнюкам – зміни в особистому житті, Ракам – відпочинок

Рак – гарбузове з шоколадом

Свіжоспечене мамине печиво з шоколадною крихтою просто з духовки – ідеальне для сім’янинів Раків. Для додаткового осіннього смаку можна додати родзинку в класику за допомогою гарбуза.

Лев – карамельно-яблучне

Таке печиво мало кого залишить байдужим, як і зірка Зодіаку – Лев. І це невипадковий збіг, а знак згори.

Діва – журавлинне з горіхами

Екзотичні, нестандартні смаки не в стилі Діви. Вони, як і тельці, в цьому питанні воліють дотримуватися класики. І це просте, але смачне журавлинне печиво з горіхами буде прекрасним вибором для них.

Терези – горіхове

Терези від природи нерішучі. Горіхове печиво – це розмаїття смаків і виборів, зважаючи на те, скільки видів горіхів існує. Під основу ж можна взяти класичне цукрове печиво, що полегшить завдання Терезам, які завжди сумніваються.

Скорпіон – журавлинне з портвейном

Скорпіон найзагадковіший знак Зодіаку, і йому буквально необхідне печиво з такою пікантною начинкою всередині.

Стрілець – з корицею і прянощами

Стрільці пристрасні та сміливі. Їм потрібне солодке печиво з інтенсивним післясмаком. Тому додавання кориці та прянощів вони обов’язково оцінять.

Козеріг – шоколадне із солодкою картоплею

Використання овочів для приготування печива – це точно завдання для амбітного і цілеспрямованого Козерога. Спробуйте чудове шоколадне сендвіч-печиво з таким секретним інгредієнтом, як солодка картопля.

Водолій – імбирне

Водолії завжди в тренді, як і вельми популярне імбирне печиво. Це ідеальна “пара”.

Риби – гарбузове з шавлією

Риби – найбільш винахідливий зі знаків. Вони цінують усе, що трохи креативніше за звичайні речі. Це можна сказати і про гарбузове печиво з шавлією – солодке, пікантне і дуже незвичайне, як і самі Риби.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.