“Він все ще був би тут”: названа причина смерті соліста гурту Crazy Town

31

Нещодавно фронтмен гурту Crazy Town Сет Бінзер пішов з життя. Що стало причиною смерті – спочатку було невідомо, проте зараз менеджер артиста розповів подробиці трагедії. Про це пише видання People.

Виявилося, що 49-річний чоловік помер у власному будинку у Лос-Анджелесі через передозування наркотиками.

“Сет Бінзер після боротьби із залежністю та стрімкого успіху Crazy Town з піснею “Butterfly”, так і не зміг вийти на більш успішний рівень, щоб впоратися зі своєю залежністю. Ми всі намагалися, але зрештою всі зазнали невдачі, інакше він все ще був би тут”, – розповів менеджер. 

"Він все ще був би тут": названа причина смерті соліста гурту Crazy Town

Чоловік наголосив, що смерть відбулася через змішування декількох наркотичних препаратів. 

“Причиною смерті стало поєднання рецептурних препаратів та наркотиків, куплених на вулиці. Він був гарним другом і дуже хотів вилікуватися, але, на жаль, ніхто не мав відповідних інструментів, щоб допомогти, включаючи мене”, – додав чоловік. 

Що відомо про Сета Бінзера 

Сет почав займатися музикою з 1992 року. Свою популярність він здобув у складі гурту Crazy Town. Творчість колективу поєднувала елементи репу, року та металу.

Найвідоміший хіт музикантів був “Butterfly”, який вийшов у 2000 році і одразу отримав визнання. Зокрема, трек став міжнародним хітом, увійшов до десятки кращих кліпів століття MTV та зайняв першу сходинку в чарті Billboard Hot 100.

"Він все ще був би тут": названа причина смерті соліста гурту Crazy Town

У 2003 році гурт Crazy Town розпався, після чого Сет розпочав сольну кар’єру. Через 10 років його заарештували за зберігання наркотичних речовин. 

Нагадаємо, раніше стали відомі нові деталі смерті зірки “Піратів Карибського моря” від укусу акули.

Читати також:
Галкін різко відповів на закиди російських пропагандистів щодо війни (відео)
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.