“Він не в контексті”: Анатолій Анатоліч про свого кума Влада Яму, який втік за кордон

10

Відомий український ведучий Анатолій Анатоліч висловився про свого кума – хореографа Влада Яму. Шоумен розкритикував танцівника, який після початку повномасштабного вторгнення втік у США.

Знаменитість зазначив, що, попри кумівство з Ямою, він не захищатиме його. На думку Анатоліча, хореограф взагалі не розуміє того, що відбувається на батьківщині. Живучи уже 2 роки за океаном, Влад не може розділити настрої українців. 

“Яма – хрещений батько мого сина. Я не буду його захищати. Я можу сказати лише одне, що він не в контексті абсолютно. Це біда насправді багатьох людей, які загубилися, в якийсь момент обіс*алися, злякалися і не змогли повернутися”, – вважає ведучий.

"Він не в контексті": Анатолій Анатоліч про свого кума Влада Яму, який втік за кордон

Анатолій переконаний, що Яма втратив зв’язок з Україною і навряд зможе його відновити. Наразі, за словами шоумена, його кум не розуміє та не знає, як йому поводитися. Проте, як вказав Анатоліч, батьки танцівника досі перебувають в Україні, поки їхній син насолоджується закордонним життям.

“Він дійсно абсолютно загубився, втратив контекст і нічого не віддупляє, що треба робити. Хоча його батьки у Запоріжжі під обстрілами. Тобто це не те, що він обрубав усе, але він не розуміє, що відбувається в нашій країні”, – підсумував шоумен.

Нагадаємо, раніше Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа з України. Ведучий відповів, у яких стосунках перебував з втікачами до 2022 року.

Читати також:
Тренер "Голосу країни-13" зізнався, скільки витрачає на місяць: "Ми спимо на матраці"
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.