Відомий український режисер назвав артисток, за роботу з якими йому соромно

26

Відомий український режисер Герман Ненов співпрацював із багатьма українськими зірками. Однак не за всі роботи він відчуває почуття гордості.

В інтерв’ю ТаблоID він розповів, що йому соромно за співпрацю з двома співачками – Наталією Могилевською та Ані Лорак.

З Наталією Могилевською він, наприклад, працював у 2017 році на премії M1 Music Awards. Тоді головною ідеєю номера була 3D голограма. У той час для України це було щось нове, тому ніхто не знав, як із цим працювати. У підсумку вона впала прямо на сцені. А потім у Могилевської раптово відключився звук.

“Коротше, прям супер провально”, – додав Ненов.

Також йому соромно за співпрацю з Ані Лорак. За його словами, він робив шоу для її номера вже в той момент, коли вона жила в Росії. За його словами, вони довго спілкувалися, Лорак добре відгукувалася про Україну, тому для нього стала розчаруванням позиція співачки щодо повномасштабного вторгнення.

“Я дуже багато спілкувався з Кароліною, і вона говорила зовсім інші речі, які потім взагалі не співпали з її діями. Вона говорила, що є жертвою обставин, і її тут замовили. А вона дуже любить Україну і хоче повертатися на український ринок. У той момент справді почався процес якогось повернення артистки, її пісні крутили на всіх наших радіо, у неї були концерти. Після того, що я чув від Кароліни, я розчарований, що зараз вона так себе поводить”, – зазначив Ненов.

Нагадаємо, раніше Герман Ненов розповів про роботу в РФ.

Читати також:
Два знаки Зодіаку проб'ються в кар'єрі вже наприкінці червня
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.