Відома українська акторка показала, де святкує свій день народження з коханим-росіянином

33

Українська акторка Катерина Кузнєцова, яка відома за фільмами “Скажене весілля-2”, за серіалом “Кухня” та багатьма іншими кінороботами, сьогодні, 12 липня, святкує свій день народження. Їй виповнилося 37 років.

Тож Катерина показала у себе в Instagram, як проводить цей день. Зокрема, іменинниця зараз перебуває в Іспанії разом зі своїм бойфрендом-росіянином Максимом Апліним. Пара поїхала на музичний фестиваль.

“Іспанія. Ми тут заради фестивалю, який проходить щороку. Це справжнє свято музики! Ми тут були з Максом 2018 року. Люди їдуть з різних куточків світу заради можливості прослухати своїх улюблених виконавців! Фестиваль триває три дні! Кожного з них виступає багато музикантів і ді-джеїв”, – написала дівчина.

Відома українська акторка показала, де святкує свій день народження з коханим-росіянином

Відома українська акторка показала, де святкує свій день народження з коханим-росіянином

Акторка не розповіла, що подарував їй коханий, але зазначила, що всі підписники можуть привітати її донатом для онкохворих дітей України. 

“Сьогодні мій день народження і я традиційно присвячую цей день діткам, які переживають дві війни: війну в країні та війну зі своєю хворобою. Я долучаюсь до збору, аби забезпечити місяць життєво важливого лікування та обстежень для 400 підопічних фонду. Найкращим привітанням для мене буде ваш донат. Дякую всім вам, що ви підтримуєте мої збори. Допомога дітям – це внесок у наше майбутнє”, – наголосила Кузнєцова. 

Нагадаємо, раніше Катерина Кузнєцова поділилася романтичним фото з коханим у річницю стосунків.

Читати також:
"Мілфа не створює драму": хлопці відповіли, що їх приваблює у жінках старшого віку
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.