Відома ведуча відповіла, чому після 18 років стосунків з чоловіком не виходила заміж

14

Українська ведуча, зірка каналу “1+1 Україна” Валентина Хамайко, яка у липні вийшла заміж, пояснила, чому зважилася на цей крок лише зараз, після 18 років цивільного шлюбу з військовим Андрієм Оністратом.

Раніше телезірка розповідала, що причиною одруження стала війна. Пара вирішила укласти шлюб, аби Валентина могла ухвалювати важливі рішення щодо Андрія.

А зараз ведуча зізналася, що вони з Оністратом спочатку були не до кінця впевнені один в одному. Річ у тім, що в закоханих був невдалий досвід романів з колишніми, тому й не поспішали з одруженням, а потім воно просто відкладалося.

“Коли ми починали стосунки, в Андрія було двоє стосунків, які не вдалося реалізувати до кінця, і в мене був такий досвід. Ми починали стосунки, і в кожного з нас було питання: “Чи вдасться нам сформувати гармонійну родину, де кожному з нас буде комфортно, і ми будемо готові прожити все життя?”. У мене не було впевненості, що буде через 3 роки”, – поділилася Хамайко.

Відома ведуча відповіла, чому після 18 років стосунків з чоловіком не виходила заміж

На початку стосунків знаменитість вирішила дати їхнім з військовим стосункам три роки, аби зрозуміти, чи пройдуть вони перевірку на міцність. В подружжя народилося четверо дітей, кожен з них був зосереджений на власній кар’єрі, тому часу, як каже зірка, на офіційні моменти не було. Їхній цивільний шлюб був настільки гармонійним, що пара не бачила сенсу щось змінювати:

Для мене це був класний період відчути людину, зрозуміти, прожити декілька моментів і дожити до переломного, критичного. Це був мій випробувальний термін. Ми пройшли 3 роки, і все було класно, а потім почалися драйвові моменти, які потребували уваги кожного з нас, і не хотілося відволікатися на офіційні моменти. Було не до цього.

Нагадаємо, раніше Валентина Хамайко зізналася, як війна змінила стосунки з чоловіком.

Читати також:
Тельцям - нові ідеї, Близнюкам - труднощі: гороскоп на 24 жовтня по картах Таро
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.