Відома блогерка показала тіло після пологів і розповіла, як приймала нову себе: “Боляче”

22

Популярна блогерка Даша Євтух, яка нещодавно народила первістка, показала, який вигляд має її тіло після пологів. Вона розповіла про складний шлях прийняття себе нової.

Як відомо, блогерка народила дівчинку Феміду. Після кесаревого розтину її тіло сильно змінилося. У своєму Instagram вона показала світлини після операції і поділилася першими емоціями від пологів.

“Після операції ще не минув місяць, але мені вже краще. Звісно, поки що я обмежена в деяких діях. Через 5 годин після кесарів розтину потрібно було вставати і трохи походити. Було дуже боляче, бо в тебе розрізаний повністю живіт. Перших днів 5-7 найважче для мене було встати з ліжка, бо якщо я ляжу, тоді довго не могла встати. Так, як дитину потрібно було годувати кожні три години, то всі дні в пологовому майже не спала”, – вказала Даша.

Відома блогерка показала тіло після пологів і розповіла, як приймала нову себе: "Боляче"

За словами Євтух, їй було страшно народжувати. Проте одразу після пологів вона підтримувала інших дівчат і наголошувала, що дитина варта усіх випробувань та болі. Вона переконана, що тіло обов’язково відновиться, тому не варто нічого боятися.

Відома блогерка показала тіло після пологів і розповіла, як приймала нову себе: "Боляче"

“Коли бачила своє тіло, то хотілось плакати, та іноді і плакала. При ходьбі ти відчуваєш, як трясеться внизу живота. Тоді ти думаєш, що воно таким і буде, але це не так, то просто все на емоціях. Всі відходять і повертаються до свого попереднього зовнішнього вигляду, просто потрібен час. Та й коли розумієш, що у тебе тепер є твоя крихітка, то все інше здається не таким і важливим. Тому плакати і відразу впадати у відчай так, як я, не треба. Мені було страшно і природно народжувати, і кесарів робити, я довго морально налаштовувалась на це все. Просто дякую тим лікарям, яким вдалось мене заспокоїти”, – додала блогерка.

Читати також:
Діти в жертву: коли влада переступає межу

Нагадаємо, раніше блогерка Даша Євтух вперше показала обличчя новонародженої доньки.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.