В Дніпрі затримали 18-річного підозрюваного у вбивстві Фаріон

19

Президент Володимир Зеленський повідомив про затримання в Дніпрі підозрюваного у скоєнні вбивства громадської діячки та мовознавиці Ірини Фаріон.

Джерело: глава держави у соцмережах

Пряма мова: “Щойно міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко доповів мені про затримання в Дніпрі підозрюваного у скоєнні вбивства Ірини Фаріон.

Операція із затримання була дуже непростою. Протягом цих днів над розкриттям убивства працювали сотні фахівців Національної поліції України, СБУ та інших служб”.

Деталі: Зазначається, що затримано 18-річного хлопця. Тривають необхідні слідчі дії та експертизи. Зеленський доручив міністру внутрішніх справ представити суспільству всі деталі.

УП отримала фото 18-річного підозрюваного у вбивстві Фаріон

Знати більше: Вбивство Ірини Фаріон. Деталі замаху, версії слідства та чим була відома львівська професорка

Передісторія:

  • 19 липня ввечері у Львові скоїли замах на колишню народну депутатку Ірину Фаріон, це сталося на вулиці Масарика. Пізніше Фаріон померла у лікарні.
  • Президент Володимир Зеленський розповів, що вранці 20 липня отримав нові доповіді щодо вбивства Ірини Фаріон, та досліджуються всі версії, включно з тією, що веде до Росії.
  • Національна поліція оголосила в розшук чоловіка, який може бути причетним до вбивства.
  • Поховали Ірину Фаріон у Львові.
  • Слідство вважає, що до вбивства мовознавиці Ірини Фаріон готувалися щонайменше місяць, а у виконавця могли бути спільники.
Читати також:
Глава Єврокомісії прибула до Києва й має виступити в Раді – нардеп
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.