Турбулентна повня у вересні 2024: коли настане і кого зі знаків Зодіаку струсоне

5

У вересні 2024 повний Місяць, який у цю пору року називають Урожайним, порадує нас своєю дуже близькою присутністю і водночас частковою відсутністю. Супутник у момент повні перебуватиме максимально близько до Землі, тому Місяць здаватиметься більшим і яскравішим – рівно до того моменту, поки земна тінь не “з’їсть” його частину і не настане місячне затемнення. Коли це можна буде спостерігати і що воно принесе з точки зору астрологів – розповідаємо в матеріалі.

  • Урожайний Місяць у вересні 2024 – що це таке
  • Урожайна повня, супермісяць і місячне затемнення – точний час і вплив
  • Що можна і що не можна робити в повний Місяць у вересні 2024

Урожайний Місяць у вересні 2024 – що це таке

Вереснева повня у 2024 році буде Урожайним Місяцем – так називається повний Місяць, найближчий до осіннього рівнодення. Зазвичай у Північній півкулі Урожайний Місяць трапляється у вересні. Але приблизно в 3-5 років – може бути в жовтні. У 2024 році осіннє рівнодення відбудеться 22 вересня, а повня настане 18 вересня – тому Місяць називають Урожайним.

Якщо трапляється так, що Урожайний Місяць припадає на жовтень, тоді вересневу повню називають Кукурудзяний Місяць. В інших народів повний Місяць у вересні називається по-іншому:

  • у китайців – Місяць Хризантеми;
  • у кельтів – Співочий Місяць;
  • у черокі – Горіховий Місяць;
  • у вікканів – Ячмінний Місяць.

У Південній півкулі, де в цю пору року настає весна, повню називають Місяць Хробака, Цукровий Місяць, Дівочий Місяць.

Урожайна повня, супермісяць і місячне затемнення – точний час і вплив

У вересні 2024 повня буде незвичайною: у цей час Місяць максимально наблизиться до Землі, тож можна буде спостерігати супермісяць (другий цьогоріч) – супутник Землі виглядатиме яскравішим і більшим. Але, крім цього, цього ж дня відбудеться часткове місячне затемнення.

Повня і супермісяць настане 18 вересня о 05:34 за Києвом. Пік місячного затемнення відбудеться 18 вересня о 05:44 за Києвом. Місяць на момент повні й затемнення перебуватиме в знаку Риби.

У день повні не вдасться помилуватися Місяцем через затемнення, але це можна буде зробити також 17 і 19 вересня.

Повні та місячні затемнення завжди дуже сильно позначаються на емоційній сфері життя. Але місячні затемнення, за словами астрологів, утричі потужніші й емоційніші за повні. Інтенсивність прийдешніх подій почнеться з 15 вересня і триватиме до 22 вересня.

Читати також:
Екс-дружина Остапчука заявила, що в її житті з'явився колишній

Астрологи кажуть, що ігнорувати вплив цієї потужної лунації буде досить важко, незалежно від вашого сонячного знака. Але є ті, хто відчує це найбільше – це мутабельні знаки: Близнюки (мутабельне повітря), Діва (мутабельна земля), Стрілець (мутабельний вогонь) і Риби (мутабельна вода).

Вважається, що місячні затемнення прискорюють часові рамки – ми більше не зможемо уникати того, що відкладали. Люди, які входять або йдуть із нашого життя, і ситуації, які розгортаються під час сезону затемнень, також часто можуть ставати кармічними.

Події, які відбуватимуться в цей час, найімовірніше, будуть пов’язані з тим, що відбувалося в житті під час останнього місячного затемнення в Рибах – тобто, 16 вересня 2016 року. Наслідки ж 18 вересня 2024 року відлунням відчуватимуться до 18 жовтня.

Цього ж дня, 18 вересня, відкриється коридор затемнень, тобто, період від місячного до сонячного затемнення 2 жовтня 2024 року.

Що можна і що не можна робити в повний Місяць у вересні 2024

Як уже говорили, затемнення Місяця в кілька разів збільшує вплив повні на людину. І хоча цей вплив науково не доведено, але, на думку астрологів, він дуже відчутний на емоційному і психічному стані людини. Вважається, що в цей період посилюється інтуїтивне сприйняття, можливі зайві емоційні сплески, агресія, імпульсивні вчинки та переоцінка життєвих пріоритетів і стосунків. Тому час повного Місяця вважається нестабільним і навіть небезпечним – на це слід зважати й утриматися від деяких речей.

Що не можна робити в повний Місяць у вересні:

  • не варто ухвалювати важливі й доленосні рішення;
  • не можна конфліктувати, вплутуватися в суперечки і реагувати на провокації з боку;
  • не слід перевтомлюватися, брати на себе зобов’язання, які ви не в змозі виконати, давати собі сильне фізичне навантаження;
  • не варто ризикувати грошима – укладати великі фінансові угоди, брати кредити і давати в борг;
  • краще відмовитися від хірургічних втручань (якщо вони нетермінові) і перенести візит до косметолога.

Також слід у цей час відкласти далекі поїздки.

Що можна робити в повний місяць:

  • прислухатися до себе, переосмислювати пріоритети;
  • миритися з тими, з ким у сварці;
  • закінчувати справи, розпочаті раніше;
  • займатися творчістю і саморозвитком.

Цієї повні завдяки затемненню можна завершити всі старі цикли і звільнитися від того, що заважає особистому зростанню. Тож позбувайтеся застарілих звичок, образ і готуйтеся до нових починань.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Три небезпечні дні: коли краще взяти паузу у вересні 2024 року за місячним календарем
  • Овен – червоний, Лев – помаранчевий: астролог назвала ідеальний колір для кожного знака Зодіаку
  • Риби – Заміокулькас, Лев – Монстера: названо найкращу рослину для кожного знака Зодіаку
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.