Телець – Snickers, Діва – Kit Kat: які цукерки підходять вашому знаку Зодіаку

8

У кожного з нас є свої улюблені солодощі, зокрема батончики, жувальні та шоколадні цукерки.

Видання Tasting table з’ясувало, які солодощі відповідають кожному знаку Зодіаку.

Овен

Овни відомі своєю сміливістю. Вони безстрашно і спонтанно кидаються назустріч новим пригодам. Однак мотивує їх не самореалізація чи матеріальна вигода, а популярність. Не секрет, що Овни конкурентоспроможні, і вони не погодяться на менше, ніж бути кращими, а з огляду на репутацію цього знака як запального, ви не захочете опинитися на їхньому шляху. Можна з упевненістю сказати, що якби Овни були якимись цукерками, то це були б жувальні Hot Tamales.

Телець

Тельці спокійні, врівноважені й послідовні, але все це затьмарюється їхньою впертістю. Вони цінують стабільність, і, дотримуючись свого розпорядку, вони можуть впоратися з усіма своїми обов’язками. Зі свого боку, більшу частину вільного часу вони присвячують відпочинку, розслабленню і самообслуговуванню. Якби Тельці були якимись цукерками, вони могли б бути тільки батончиком Snickers.

Близнюки

Близнюки, можливо, є знаком Зодіаку з найгіршою репутацією, але насправді вони просто люблять різноманітність. Хоча Близнюки можуть бути цікавими, вони не затримують свою увагу на якійсь одній людині або темі надовго. У результаті у цих знаків часто є довгий список навичок, підробітків і соціальних зобов’язань, які для однієї людини можуть здатися непосильними. З огляду на двоїсту натуру і прикордонну незрілість цього знака, вони можуть бути тільки однією цукеркою, і це – Sour Patch Kids.

Рак

Раки, як правило, вдають із себе крутих, але в глибині душі вони дуже чутливі. Тільки тому, що вони так співпереживають, вони відчувають необхідність захищатися, але саме тому вони також є великими домосідами. Якщо подумати, затишок може бути другим ім’ям цих знаків, поширюючись на їжу, яку вони їдять, і цукерки, які вони їстимуть. Якби Раки були цукерками, вони були б “Поцілунками Херші”.

Лев

Леви мають певний зоряний характер. Упевнені в собі, яскраві та шалені, ці знаки не знають, що означає бути сором’язливим. Насправді їм подобається бути в центрі уваги – і їм не чужі ні світло софітів, ні таблоїди. Лев – це знак, який найбільше асоціюється зі славою, але потай кожен Лев вважає себе знаменитістю. Якби ці знаки були цукерками, то вони б були Starbursts.

Діва

Жоден знак не є більш продуктивним, ніж Діва, і багато в чому це пояснюється тим, що вони так організовані. Ці знаки вміють розкласти інформацію по поличках так, щоб вона була ясною і чіткою. Усе, що пов’язано зі списком або покроковими інструкціями, для цих знаків у порядку речей, хоча вони із задоволенням створять свої власні, якщо їх не попросять. Тому цукерки цього знака – культовий Kit Kat.

Читати також:
Астролог назвав міста, на які незабаром обрушиться біда

Терези

Терези відомі своїм естетичним поглядом, і вони, як правило, досягають успіху в будь-якій ролі, пов’язаній з художнім оформленням. Багато в чому це пояснюється їхньою любов’ю до симетрії. Хоча вони безумовно цінують красу, Терези користуються несправедливою репутацією людей поверхневих. Найкращими цукерками для цього знака будуть арахісові Reese’s Peanut Butter Cup.

Скорпіон

Скорпіони мають репутацію похмурих і загадкових людей. Проте ці знаки мають магнетизм, який робить їх важко ігнорованими, але вони не обов’язково подобаються всім. Якби Скорпіон був будь-якою цукеркою в цукерковому ряду, він був би ніким іншим, як лакричними Good & Plenty.

Стрілець

Стрільця часто вважають авантюристом Зодіаку. Він безстрашно ставиться до життя і будь-яких несподіваних змін. Жага до мандрів тягне їх з одного кінця світу на інший, а авантюризм тягне їх убік від второваних шляхів, де вони шукають досвід, що розширює їхнє уявлення про світ. Ці знаки – вільні духи, які не сприймають правил, розкладів і будь-яких зовнішніх очікувань. Але що дійсно рухає цими знаками та їхньою відкритістю до змін, так це невтомний оптимізм. Знаючи це, цілком справедливо, що цукерка, якою вони будуть, – це Jolly Rancher.

Козеріг

Козероги, як трудоголіки, мають репутацію відповідальних послідовників правил, яких турбує лише одне – успіх. Усе, що не сприяє просуванню до їхніх цілей, в їхніх очах просто відволікає увагу, і тому не варто приділяти цьому час. Козероги мають здатність підніматися корпоративними структурами. Тільки їм не обов’язково потрібне чиєсь визнання чи схвалення. У світі солодощів є тільки один варіант, який може це уособлювати, – це Ring Pop.

Водолій

Водолії унікальні. Немає нічого, що ці знаки цінували б більше, ніж свою індивідуальність, і вони не бояться її висловлювати. Водолії відомі своїми незвичайними зачісками, модними поглядами і думками. Попри легкість і товариськість, ці знаки вважають за краще бути чорною вівцею. У багатьох відношеннях Водолії прагнуть йти попереду всіх, і про них часто говорять, що вони є законодавцями моди. Якби вони були цукерками, вони були б “Морськими камінчиками”.

Риби

Риби легко знаходять спільну мову практично з будь-якою людиною. Вони вважають за краще плисти за течією. При цьому Риби відомі своєю мінливістю. Не те щоб їм було нецікаво, що відбувається в навколишньому світі, просто їх рівною мірою цікавить світ, що існує в їхній голові. Якби цей знак Зодіаку був якоюсь цукеркою, то це була б американська версія шведських цукерок Swedish Fish.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.