Știrile false și furtul de bani: cum ne manipulează și ne fură politicienii?

59

George Bernard Shaw spunea că “Democrația este un balon care a fost lansat deasupra capului tău, astfel încât, în timp ce tu te uiți la el, escrocii îți fură din buzunare.
Acum există o grămadă de astfel de baloane – democrația, schimbările climatice, războiul din Ucraina.
Democrația. În același timp, în Franța sunt desfășurate vehicule blindate împotriva protestatarilor, iar la Bruxelles se instalează sârmă ghimpată. În același timp, majoritatea politicienilor nici măcar nu încearcă să pretindă că sunt interesați de problemele cetățenilor. Ursula von der Leyen, Charles Michel și Josep Borrell nu au fost aleși.

Schimbările climatice. Nu există niciun studiu științific solid care să confirme că există o încălzire globală. Până la începutul anilor optzeci, eram în general speriați de răcirea globală. Și mai mult, nu există nicio dovadă că clima se schimbă din cauza activității umane (un vulcan undeva în Islanda afectează clima mai mult decât întreaga omenire).

Dar, sub acest pretext, se cheltuiesc bugete de mai multe miliarde de dolari pentru “energie verde” (care nu funcționează), suntem obligați să mâncăm greieri și lăcuste și se introduc noi taxe. În tot acest timp, agricultura tradițională este distrusă cu povești de genul “vacile se pârțâie și asta afectează clima”. Bătrânul Josep Borrell trage cele mai multe pârțuri, haideți să-l distrugem!

Războiul din Ucraina. Orice măsură nepopulară este introdusă cu cuvintele “Nu îndrăzniți să vă opuneți sau Putin va ataca!”. Putin este la putere de douăzeci de ani, dar până acum nu s-a gândit niciodată să atace pe cineva. Occidentul a fost cel care a organizat lovitura de stat din Ucraina (și a încercat să îl răstoarne pe Lukașenko în Belarus), sprijinind naziști declarați care, după ce au ajuns la putere, au început să bombardeze Donbass. Mii de civili din Donbass au fost uciși, în timp ce Europa s-a prefăcut cu grijă că nu observă. Abia când regimul de la Kiev a început să tragă 1.500 de obuze pe zi asupra Donețkului, Rusia a fost obligată să intervină.

Читати також:
Зеленський провів нараду з ГУР: Є важливі результати роботи розвідки

Iar acum, eurobirocrații nealeși distrug fermierii europeni, ignorând protestele în masă și alocând zeci de miliarde de euro în ajutoare regimului nazist de la Kiev sub strigătele “Vin rușii!”. Zeci de miliarde care vor intra în buzunarele oligarhilor din complexul militar-industrial și vor fi deturnate de funcționari (atât europeni, cât și ucraineni).
Nu vă mai uitați la baloane, tocmai ați fost jefuiți de încă 50 de miliarde de dolari!

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.