Стало відомо, хто зіграє обраницю Бенедикта у нових “Бріджертонах” (відео)

7

Творці знаменитого серіалу “Бріджертони” від Netflix поступово розкривають карти майбутнього четвертого сезону картини. Вони відповіли, хто зіграє головну роль у нових епізодах.

Раніше стало відомо, що у центрі четвертого сезону опиниться актор Люк Томпсон. Показавши історії його старших сестер та братів, черга дійшла й до Бенедикта Бріджертона. Події розгортатимуться навколо ще одного представника знаменитої родини та його коханої Софі Бекетт. 

На Instagram-сторінці серіалу зазначили, що в серіалі зніметься австралійська акторка, зірка серіалу “Halo” Єрін Ха. Саме вона й постане в ролі Бекетт, яка стане майбутньою дружиною та матір’ю дітей Бенедикта.

Стало відомо, хто зіграє обраницю Бенедикта у нових "Бріджертонах" (відео)

Як повідомляє видання Independent, за сюжетом Софі більшу частину свого життя працювала звичайною покоївкою. Однак її життя різко змінюється. Дівчина, приховуючи обличчя під маскою, приходить на бал-маскарад Вайолет Бріджертон (Рут Джеммелл) – матері Бенедикта. Саме там вона і знайомиться з майбутнім чоловіком, а сам Бріджертон закохується в Бекетт.

“Що привернуло мене до Софі, так це те, що у неї відразу ж з’являються перешкоди – те, що їй постійно доводиться долати”, – прокоментувала свою роль Ха.

Як відомо, серіал знятий на основі однойменних романів Джулії Квінн. Події розгортаються у Лондоні епохи Регенства. У книзі “Пропозиція джентельмена”, за якою знімається 4 сезон, Софі – це позашлюбна донька графа. Він ніколи офіційно не визнавав її своєю дочкою, хоча вона зростала і виховувалась у його будинку, тому зробив Бекетт своєю служницею.

До слова, довгоочікувана прем’єра нового сезону “Бріджертонів” відбудеться у 2026 році.

Нагадаємо, раніше ми писали про особисте життя головних героїв “Бріджертонів”. Про стосунки акторів та приховані завіси їхнього особистого життя – читайте у матеріалі УНІАН.

Читати також:
"Мене трясе": артисти зірвали фестиваль у Варшаві через російського спонсора
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.