Соліст “Бумбоксу” показав, як помстився окупантам за обстріл “Охматдита” (відео)

36

Лідер гурту “Бумбокс”, відомий український співак Андрій Хливнюк, який служить в лавах ЗСУ, відреагував на цинічний злочин окупантів 8 липня. Артист помстився росіянам за удар по дитячій лікарні “Охматдит”.

Напередодні, виконавець опублікував фото з промовистими надписами “За Охматдит”. В руках співак тримав боєприпас, який планував запустити по позиціях загарбників. Тепер Хливнюк повідомив, що зробив задумане.

У своєму Instagram соліст гурту показав відео, на якому видно замасковану гармату, а потім її влучання та вибух. Кадри Андрій опублікував на наступний день після атаки ворога по Києву.

Як відомо, РФ вчинила черговий терористичний злочин випустивши 40 ракет по Україні. Одна з них влучила просто в будівлю лікарні, де на момент вибухів перебувало понад 600 хворих.

До слова, Хливнюк з перших днів повномасштабного вторгнення перебуває на фронті. Він служить у повітряній розвідці, зокрема, артист є пілотом ударного дрона Punisher. За понад 2 роки Андрій встиг стати командиром підрозділу, що дає йому можливість поєднувати службу та концертну діяльність.

Нагадаємо, раніше голлівудська акторка Джессіка Честейн розповіла про свій візит до “Охматдиту” та підтримала українців.

Читати також:
Два знаки Зодіаку наживуть собі купу проблем вихідними: хто у списку
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.