Скорпіон – лютий, Стрілець – травень: який найневдаліший місяць за знаком Зодіаку

20

Овен – вересень

Будучи першим знаком Зодіаку, Овен бажає пристрасті і досліджень у всіх сферах життя. Керований енергійним Марсом, ви любите новизну. Весна – ваш час сяяти, тому що це сезон нових починань. Коли ви перебуваєте у своїй стихії, у світі немає нічого, що могло б вас зупинити – ось чому повільна й методична енергія сезону Діви завжди, здається, призводить до зупинки ваших планів у вересні. Енергія Діви менше фокусується на пристрасті та натхненні, а більше на структурі та найдрібніших деталях. І хоча це чудові якості для створення чогось довговічного, ви схильні знаходити це стомлюючим.

Тілець – серпень

Ви відповідальний, добросердий і рішучий тип, Тілець. Як знак землі, ви більше зацікавлені у створенні речей, які будуть довговічними і відображатимуть ваші цінності. У сезон легше відключитися від шуму навколо та зайнятися справами. Однак вам, як правило, важко зосередитися, коли літо стає спекотним і настає сезон Лева. Швидка і вільна енергія, яку приносить серпень, може бути трохи переважною для вашого невимушеного підходу до життя. У цей час ви легко можете відчути перевантаження, що змусить вас відступити, поки не повернеться спокійніша енергія.

Близнюки – березень

Ви спонтанні й грайливі, Близнюки, і вам хочеться насолоджуватися кожним моментом, ніби він останній. Ви завжди гуляєте та знайомитеся з новими людьми і любите виходити за межі своєї зони комфорту. Як мінливий повітряний знак, ідеальна пора року для вас припадає на період між весною і літом, коли всі з нетерпінням чекають пригод. Ця тепла пора року оживляє вас, на відміну від сезону Риб. Сентиментальна та емоційна енергія березня може викликати у вас почуття більшої меланхолії та пригніченості, ніж зазвичай.

Рак – жовтень

Ви, як правило, почуваєтеся добре в спекотну пору року, коли тепло літа спонукає вас вилізти зі своєї шкаралупи і поспілкуватися. А ось похолодання може погіршити ваш настрій. Сезон Терезів, як правило, є для вас важкою порою року: наголос на баланс і переорієнтацію пріоритетів змушує вас почуватися нестабільно. Як знак, керований інтуїтивним, сентиментальним і емоційним Місяцем, ви ненавидите, коли вас контролюють. Ви не з тих, хто приймає зміни з розпростертими обіймами, тому жовтень завжди псує ваш настрій.

Лев – січень

Ви відомі своєю здатністю привертати увагу і легко зачаровувати оточуючих. Тому цілком логічно, що ваша творча і яскрава енергія найкраще розквітає, коли влітку на вулиці виснажливо спекотно. Ви, безумовно, любите вбирати енергію, сміх і дух товариства, які пропонує сезон Лева. З іншого боку, вам складніше підтримувати вечірку, коли настають прохолодні й холодні зимові місяці. Січень, зокрема, з його акцентом на структуру, побудову розпорядку дня та завзятість у точильний камінь, може послабити ваш волелюбний стиль. Будучи вогненним знаком, ви знаходите непохитний прагматизм сезону Козерога трохи уламковим.

Діва – грудень

Практичний і старанний, ви досягаєте успіху, коли на початку осені повітря свіже й остигає. Після кількох місяців неробства і насолоди вільним часом вам подобається зосереджена, впорядкована і цілеспрямована енергія, яку приносить із собою осінь. З іншого боку, є щось у хаотичній енергії свят і сезону Стрільця зокрема, що приводить вас у божевілля. Можливо, річ у тім, що ви завжди застрягаєте в плануванні деталей, або це може бути невпинна дія, яка змушує вас почуватися спустошеним. У будь-якому разі, грудень – це пора року, коли ви схильні почуватися пригніченими й недооціненими.

Читати також:
Українку Наташу Корольову жорстко зганьбили в Росії

Терези – листопад

Ви шукаєте балансу й азарту, тому вам подобається початок осені, прямо перед вашим днем народження, коли все здається легким і свіжим. Як знак, керований поблажливою і романтичною Венерою, ви прагнете отримувати від життя максимум задоволення. І сезон Скорпіона часто погіршує ваш настрій. Ця пора року більш емоційна, ніж ви звикли, і, зі свого боку, може вивести вас зі своєї стихії. Листопад змушує вас почуватися обтяженим.

Скорпіон – лютий

Ви дуже лояльні, віддані й вірні, коли справа стосується ваших стосунків, і ви не боїтеся копатися в глибоких і темних емоціях, які допомагають вам спілкуватися з людьми. Ви хочете створити щось довговічне, а це, як ви розумієте, вимагає планування. З цієї причини вам складно почуватися самим собою в сезон Водолія. Водолій – інтелектуальний повітряний знак, яким керує бунтівна планета Уран, яка постійно кидає виклик статус-кво. І хоча вам подобається романтизм, який приносить лютий, непередбачувана і мінлива енергія місяця викликає у вас стрес.

Стрілець – травень

Ви шукач пригод, Стрілець. Спонтанний і веселий вогонь у вашому серці розгорається в ті моменти, коли ви почуваєтеся вільно. У чарах зими й обіцянці Нового року є щось таке, що хвилює та тішить. Енергія Стрільця часто буває сміливою, і ви з тих людей, які завжди шукають нові гострі відчуття. Однак енергія сезону Тільця може вас засмутити. Тільцю необхідні терпіння і практичність – дві речі, у яких ви, за загальним визнанням, не найкращі. Ви скоріше віддасте перевагу ганятися за будь-якою новою пригодою, яка трапиться вам на очі, ніж залишатися на одному місці занадто довго. Тому, коли настає травень, ви схильні загортатися під ковдру і чекати, поки він мине.

Козеріг – квітень

Амбіційний, наполегливий і кмітливий, ви любите спілкуватися і підніматися соціальними сходами, Козеріг. Ви з тих, хто ставить перед собою мету, а потім невпинно працює над її досягненням. Здається, що ніщо не може стояти на вашому шляху, поки не настане сезон Овна. Овен сміливий і прямолінійний у своїх намірах, тоді як ви більш холоднокровні та стримані. Козерогом керує Сатурн, планета мудрості, і це може бути однією з причин, чому вам подобається міркувати, перш ніж діяти. З іншого боку, Овном керує пристрасний Марс, що вимагає швидких дій і пристрасті. Отже, хоча смілива й амбітна енергія сезону Овна може надихнути вас працювати старанніше, безперервний темп квітня змушує вас почуватися виснаженим.

Водолій – липень

Коли ви у своїй стихії, ваш нестандартний підхід до вирішення проблем є джерелом натхнення. Однак вам потрібна свобода проявити свої творчі здібності, щоб виконувати свою роботу якомога краще. І похмура та емоційна атмосфера сезону Рака може здатися тягарем. Хоча вам подобається насичений подіями соціальний календар, який зазвичай приносять літні місяці, липень може залишити вас стомленим і пригніченим, якщо ви не будете обережні.

Риби – червень

Ви завжди шукаєте нові горизонти і новий старт. Кінець року – час освіження та роздумів для вас. Однак мінлива енергія вашого знака може викликати у вас відчуття перевантаження, якщо вам надано занадто багато варіантів одночасно. Тому сезон Близнюків можуть закрутити вам голову. У цей час ви часто відчуваєте втрату ясності.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.