Син Софії Ротару показав нове фото зіркової мами

31

Легендарна українська співачка Софія Ротару останнім часом рідко показує себе в мережі. Проте нещодавно її син Руслан Євдокименко привітав маму зі святом та опублікував нове фото зірки.

Чоловік виклав світлину на День матері, яке відзначалося в Україні 12 травня. На ній Ротару сидить у сонцезахисних окулярах та в яскравому вбранні на дивані. Вона позує на камеру та посміхається.

Руслан не підписав знімок, а лише додав до нього два сердечка. 

Син Софії Ротару показав нове фото зіркової мами

До слова, як розповідає сестра Софії, співачка зараз перебуває в Києві. Та сама Софія не коментує своє життя. 

Що відомо про позицію Софії Ротару щодо війни в Україні

Софія Ротару довгий час працювала в країні-агресорці. Проте після 24 лютого 2022 року стала на бік українців, хоч і публічно про це не сказала. Згодом з’явилася інформація, що вона не бажає повертатися з виступами до РФ. Співачка почала активно реагувати в Instagram на масовані російські атаки та писати свої слова підтримки постраждалим. 

Проте деякі родичі зірки досі не визначилися зі своєю позицією. Наприклад, онук співачки Анатолій Євдокименко на початку повномасштабного вторгнення намагався виїхати за кордон на човні, але його спіймали. Та згодом йому таки вдалося поїхати до Америки, але він все ще мовчить про війну в Україні. 

Нагададаємо, нещодавно онука Софії Ротару закрутила новий роман і показала свого бойфренда-красеня.

Читати також:
Із чорного в русявий без перукаря: як освітлити волосся на 2-3 тони самостійно
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.