Селена Гомес повідомила про своє безпліддя: “Це довго пригнічувало мене”

9

Американська співачка Селена Гомес поділилася сумною новиною – вона не може мати власних дітей, оскільки лікарі діагностували в неї безпліддя.

Як розповіла знаменитість в інтерв’ю Vanity Fair, у неї є проблеми зі здоров’ям, через які в разі вагітності її життя і життя дитини можуть бути під загрозою.

“Я ніколи цього не говорила, але, на жаль, я не можу мати власних дітей. У мене багато медичних проблем, які можуть поставити під загрозу моє життя і життя дитини. Це довго пригнічувало мене”, – заявила Селена.

При цьому Селена не втрачає надії стати мамою, хоч і не природним шляхом. Вона розглядає такі варіанти як усиновлення малюка або народження дитини за допомогою сурогатної мами.

Гомес розповіла, що свого часу її маму теж удочерила сім’я, тому ця ситуація стала для неї прикладом.

“Я думала, що це станеться природним шляхом. Але незважаючи ні на що, я перебуваю в досить непоганому становищі. Тому вважаю благословенням те, що є чудові люди, які допомагають із сурогатним материнством або дозволяють усиновити дитину, а для мене це величезні можливості. Я дуже вдячна за таку варіативність для людей, які просто шалено хочуть стати мамами. А я одна з таких. Я в передчутті, який вигляд матиме ця історія, яка відрізняється від інших. І врешті-решт, мені все одно. Все одно він буде моїм. Цей малюк буде моїм”, – додала артистка.

Нагадаємо, раніше Селена Гомес повідомила про заручини зі своїм коханим.

Читати також:
"Копія тата": Алан Бадоєв вразив фанів рідкісними фото єдиної дочки
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.