Росіяни хочуть покарати Валерія Леонтьєва: що сталося

35

Російського співака Валерія Леонтьєва, який досі публічно не висловив свою позицію щодо повномасштабної війни, хочуть вигнати з РФ.

За словами путініста Віталія Бородіна, артисту не можна давати права виступати перед росіянами. Ба більше, він наголошує, що Леонтьєву давно пора було визначитися на чий він стороні, а не мовчати. 

“У важкі для Росії часи діяч культури повинен бути зі своєю країною. Я не закликаю конкретно Леонтьєва вирушати в окопи. Але підтримати батьківщину словом можна і потрібно! Де був цей артист після початку СВО і по недавній час? У Штатах. Він сказав хоч слово на підтримку Росії? Ні. Отже, “тихушник”. Треба перевірити тих, хто запрошує таких артистів на свої свята і платить їм гігантські гонорари в Росії”, – сказав Бородін.

Він також додав, що в РФ є чимало співаків, які нібито “допомагають” Донбасу та возять гуманітарку. А таким як Валерій не варто взагалі давати заробляти. 

“Перевертням із невиразною позицією ні на ТБ, ні на корпоративах, я вважаю, не місце”, – наголосив він. 

Сам Леонтьєв поки не коментував цю заяву. 

Що відомо про Валерія Леонтьєва

Після початку повномасштабної війни Леонтьєв виїхав з країни-агресорки. Подейкували, що зараз він живе в Америці, де має власну нерухомість. Чоловік жодного разу не висловлював публічно свою позицію. Проте згодом російський продюсер Павло Рудченко зазначив, що співак “пішов у тінь” не просто так. Він вважає, що артист не хоче жодним чином підтримувати Росію.

Потім Валерій заявив, що йде зі сцени, проте нещодавно, як пишуть росЗМІ, він приїхав в РФ, аби все ж таки виступити за великий гонорар. 

Читати також:
Чи можна дарувати квіти чоловікові: правила етикету і значення букета

Нагадаємо, раніше співачка Алла Пугачова публічно засудила обстріл “Охматдиту”.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.