Росіяни хочуть перетворити ялтинську віллу Софії Ротару у воєнний госпіталь

29

Російські окупанти продовжують привласнювати майно українців в анексованому Криму загарбницьким методом. Так нещодавно росЗМІ зазначили, що віллу української співачки Софії Ротару хочуть передати під госпіталь для російських солдатів. 

З цинічним проханням виступила організація “Ветерани Росії”. Вони вважають, що “націоналізують” нерухомість і зможуть покарати артистку, яка регулярно спрямовує кошти на підтримку української армії. 

Росіяни хочуть перетворити ялтинську віллу Софії Ротару у воєнний госпіталь

До речі, у листопаді минулого року спікер так званого російського парламенту Криму Володимир Константинов вже робив подібну заяву щодо власності Ротару. Тоді він зазначав, що “Villa Sofia” в Ялті може бути націоналізованою, адже співачка нібито “не зробила нічого хорошого для мешканців півострова”. Також прихильники диктатора на зборах так званої “російської громади Криму” зверталися з проханням позбавити співачку звання Почесного громадянина міста Ялта. 

Сама Ротару поки не коментувала цей інцидент. Проте відомо, що у 2019 році вона оголошувала про тимчасове закриття готелю для ремонту. Згодом ходили чутки, що співачка хоче продати нерухомість, адже вона не приносила їй прибутку. 

Що відомо про позицію Софії Ротару

Софія Ротару довгий час працювала в країні-агресорці. Проте після початку повномасштабного вторгнення стала на бік українців, хоч і публічно про це не сказала. Згодом з’явилася інформація, що співачка не буде повертатися з виступами до РФ. Ротару також реагує в мережі на масовані російські атаки та пише слова підтримки всім постраждалим. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що росіяни хочуть відібрати у Джамали майно в Криму.

Читати також:
Це заборонено носити в спеку: правила підбору гардероба на літо
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.