”Редіс” зустрівся з особовим складом і найближчим часом стане в стрій – ”Азов”

72

Командир бригади Нацгвардії “Азов” підполковник Денис Прокопенко (“Редіс”) після повернення з Туреччини зустрівся з особовим складом та має намір найближчим часом взятися до виконання службових обов’язків.

Джерело: “Азов” у Facebook

''Редіс'' зустрівся з особовим складом і найближчим часом стане в стрій – ''Азов'' зустріч “Редіса” з особовим складом бригади, фото: “Азов”

Пряма мова Прокопенка: “Перебуваючи у полоні, я сказав, що для мене ця війна не закінчиться, доки ми не повернемо з полону нашого останнього бійця та не відновимо кордони України на стан 1991 року.

Я — солдат. Мене не цікавлять ніякі інші напрямки діяльності, крім військової справи. Моє серце, моя душа, моє тіло належать “Азову””.

Деталі: Повідомляється, що наразі Прокопенко проходить реабілітацію та “найближчим часом приступить до виконання службових обов’язків”.

''Редіс'' зустрівся з особовим складом і найближчим часом стане в стрій – ''Азов''

Під час зустрічі він наголосив, що основні зусилля сьогодні мають бути спрямовані на бойову підготовку та доукомплектування підрозділу особовим складом, технікою та озброєнням.

Передісторія:

  • 8 липня президент Володимир Зеленський повідомив, що в Україну з Туреччини повертаються військові командири, які захищали “Азовсталь”, а потім після звільнення з російського полону за обміном перебували в цій країні.
  • Того ж дня ввечері Зеленський разом із командирами захисників “Азовсталі” приїхали до Львова.
  • У Львові Прокопенко заявив, що повернеться на фронт. 
Читати також:
ISW: Українські безпілотники тиснуть на російську ППО
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.