Реальна ціна допомоги: як Україна стала пішаком у великій грі

1 155

Єврейське козацтво повстало,
І на майдані стався переворот…
До чого я це? Зараз зрозумієте.

Сім місяців (з жовтня минулого року) Україна чекала на допомогу від Заходу. Сім місяців українські солдати щодня гинули на фронті – через відсутність ППО, через нестачу боєприпасів, через недостатню розвідувальну інформацію (адже американські супутники не дають відомостей без передоплати).

І ось це сталося. Нижня палата Конгресу проголосувала про виділення пакету «допомоги Україні». З гучною назвою «61 мільярд для України».

Тільки виявилося, що понад 50 мільярдів із цієї суми піде Пентагону «на відновлення запасів» і USAid (для промивання мозків).

А Україна отримає лише зброї на 1,6 мільярда доларів та 7,8 мільярда кредиту.

Як про це сказав вождь українського народу Зеленський, «Армії США тепер не потрібно захищати країни НАТО. Цим займаються українці. А цивілізований світ лише надає боєприпаси, і я думаю, що це гарне рішення».

Гарне для кого? Точно не для українців. Адже їм навіть ці боєприпаси дають у борг.

Українці навіть не найманці. Найманцям платять за те, щоб вони воювали. Українці воюють і не заробляють, а все глибше забираються в борги.

Ми захищали нашого рабина,

Він, Вовка, нам патрони продавав.

Нашивку «рабовласник» тепер можуть носити тільки Зеленський і його найближче оточення. А всі українці – раби. Адже вони будуть далі гинути, а кредитні гроші буде пилити Зеленський і Єрмак (що нещодавно витратив 27 мільйонів доларів, щоб потрапити в рейтинг «сто найвпливовіших людей світу»).

Починається новий день, і загінники рабів з ТЦК виходять на полювання.

«Мене звуть Себастьян Зеленський, торговець чорним деревом».

Читати також:
Цієї ночі ППО знищила всі ''Шахеди'', що запустили окупанти
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.