Реалії та риторика Зеленського: чи відповідають вони очікуванням українців?

97

Весь світ із нами. Зеленського не пустили в циганський парламент. Вибачте, у парламент Румунії.
Навіщо він узагалі туди поїхав? Жебракувати в бідних румунів? Чи настільки звик до гастролей, що не може без них. Ломка, а нікуди більше не запрошують. Хоча є ще пінгвіни в Антарктиді, у них Володимир Олександрович грошей ще не просив.
Ба більше, румунешту ще й ґрунтовно поугорали в соцмережах, знущаючись, що “Як же наш парламент без виступу мудрого, хороброго і чесного Зеленського?!”.
Після того, як йому дали стусана під зад, Зеленський навіщось дав інтерв’ю румунській пресі, де від відчаю заявив, що “в України зараз повно страхів, зброї і грошей”. Про страхи не збрехав, а ось зі зброєю і грошима явно щось не те.

США нарешті розродилися заявою, що збираються дати Україні зброї на 200 мільйонів доларів. У їхніх цінах – це всього кілька десятків ракет для ППО і трохи снарядів. Порівняно з десятками мільярдів, які виділялися раніше, – це менше одного відсотка.
Дуже схоже на дві цукерки, які Трамп колись жбурнув Меркель зі словами “Не кажіть, що ми вам нічого не давали”.
Зате чудово виступив офісний Подоляк. На блакитному оці заявивши, що “російську армію ми вже знищили, залишилося добити російський ВПК”. Щоправда, забув розповісти про це самій російській армії, яка неквапливо, але наполегливо наступає майже на всій протяжності фронту, а з учорашнього дня почала масований артобстріл Авдіївки та її охоплення з двох боків у кліщі з перекриттям основної дороги, якою здійснюється постачання.
Навіщо атакувати в лоб, якщо можна обійти? Розкажіть про це Залужному, а то він досі не в курсі, що так можна. До речі, де він? Не під арештом?

Читати також:
Міноборони показало свій бюджет з розбивкою за напрямами

Так розкажіть нам, Подоляк і Арестович, чим там росіяни стріляють, якщо в них уже давно все закінчилося? Хоча про що я? Зараз Арестович розповість про космічні кораблі, що борознять простори, і міжпланетний шаховий турнір у Києві.
Росія в паніці, тому перейшла в наступ. Логічно ж!
Завралися штатні пропагандисти Зеленського. Як і він сам…
Чому я такий злий і “непатріотичний”? У мене немає вілли в Іспанії і британського паспорта. Якби був, я б, може, теж розповідав би про “Україна вже майже перемогла, дайте грошей і зброї”.

 

Підпишіться на наш Telegram-канал

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.