Ракетна атака на Київ: уламки впали на центр і ще 3 райони, п’ятеро постраждалих

43

Вранці 25 березня Росія вдарила балістичними ракетами по Києву: уламки впали у Печерському, Солом’янському, Голосіївському та Дніпровському районах, пошкоджено дві багатоповерхівки, постраждало 5 людей.

Джерело: карта тривог, Повітряні сили, мер Києва Віталій Кличко, Т.в.о. голови Дарницької районної держадміністрації Микола Калашник, КМВА

Пряма мова Кличка: “Вибухи в столиці. Терміново в укриття!”

Деталі: Повітряні сили також повідомили про ракету у бік Києва. Працює ППО.

У столиці було чутно принаймні два вибухи. Сирена прозвучала після вибухів.

Начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що за попередньою інформацією, внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння уламків в Печерському районі.

“Пошкоджено житловий будинок. Оперативні служби слідують на місце пригоди. Дані уточнюються”, – зазначив він.

Кличко уточнив, що наразі виклики екстрених служб в Печерський, Соломʼянський та Дніпровський райони столиці. Підрозділи прямують на місця.

Ракетна атака на Київ: уламки впали на центр і ще 3 райони, п'ятеро постраждалих

Оновлено. Попко повідомив, що за попередніми даними, внаслідок ракетної атаки пошкожено багатоповерховий будинок в Печерському районі.

Також, попередньо, зафіксовано падіння уламків в Солом’янському та Дніпровському районах.

“Оперативні служби слідують на місця пригод. Дані щодо руйнувань та потерпілих уточнюються”, – зазначив він.

За даними КМВА, попередньо, у Голосіївському районі в лісосмузі виявлено уламки ракети.

“Попередньо, інформація щодо потерпілих та руйнування не надходила. Дані уточнюються”, – говориться у повідомленні.

Ракетна атака на Київ: уламки впали на центр і ще 3 райони, п'ятеро постраждалих

За даними Кличка, у Печерському районі внаслідок падіння уламків ракети руйнування в нежитловій триповерховій будівлі. Екстрені служби працюють на місці.

“Наразі виявили одну постраждалу. Їй медики надали допомогу на місці”, – додав він.

Ракетна атака на Київ: уламки впали на центр і ще 3 райони, п'ятеро постраждалих

Т.в.о. голови Дарницької районної держадміністрації Микола Калашник повідомив, що після ракетного обстрілу уламком пошкоджено приватний будинок у мікрорайоні Осокорки без подальшого загоряння.

“Виїхав особисто. Екстрені служби працюють на місці. Постраждалі попередньо відсутні”, – зазначив він.

Читати також:
Зеленський: Удари РФ вночі були дуже підлі

Кличко повідомив, що кількість постраждалих зросла до 2 людей. “Наразі двоє постраждалих у Печерському районі. Одній жінці надали допомогу на місці. Другу – медики госпіталізували”, – повідомив він.

Кількість постраждалих зросла до 4 людей. Пряма мова Кличка: “Четверо постраждалих у Печерському районі. Двом жінкам медики надали допомогу на місці. Двох, в тому числі 16-річну дівчину, госпіталізували”.

Оновлено об 11.30. За даними КМВА, внаслідок ракетного удару по Києву в Печерському районі пошкоджено нежитлову будівлю, без послідуючого горіння.

В Солом’янському р-ні пошкоджено багатоповерховий будинок.

В Дніпровському та Голосіївському районах зафіксовано падіння уламків.

Оперативні служби працюють на місцях пригод. Інформація про потерпілих з’ясовується. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються.

За даними Національної поліції, зафіксовано падіння уламків ворожих ракет у Печерському, Солом’янському та Дарницькому районах столиці. на місці працюють наряди поліції, медики та рятувальники ДСНС.

Оновлено об 11.46. Пряма мова Кличка: “Уже пʼятеро постраждалих в Печерському районі. Трьом медики надали допомогу на місці. Двох – госпіталізували”.

Рятувальники повідомили, що унаслідок ракетної атаки росіян пошкоджено триповерхову будівлю спортзали у Печерському районі Києва.

Також в Голосіївському, Дніпровському та Солом’янському районах попередньо сталися падіння уламків, без потерпілих. Наразі рятувальники обстежують території.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.