Рак – сфінкс, Лев – мейн-кун: яка порода кішок підходить за знаком Зодіаку

5

довідкаЩо варто пам’ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об’єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер – їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов’язаних із психологією або здоров’ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Овен – савана

Кішки породи савана дуже активні та напористі, як і представники вогняного знака Овен. Вони так само імпульсивні, сміливі та цілеспрямовані.

Тілець – російська блакитна кішка

На думку астрологів, кішки цієї породи дуже швидко подружаться з Тільцями. Вони зарозумілі і схильні до надмірностей, а також вимагають, щоб усі їхні потреби були вчасно задоволені. Як і Тільці, ці кішки віддають перевагу стабільності та вузькому колу спілкування.

Близнюки – бенгальська кішка

Ці кішки надмірно товариські, як і представники знака Близнюки. Саме тому астрологи назвали їх ідеальними компаньйонами один для одного. Бенгальські кішки цікаві та енергійні, що також припаде до душі Близнюкам.

Рак – сфінкс

За словами астрологів, це ідеальна пара для Рака. Сфінкси такі ж домосіди, як і представники цього водного знака. До того ж вони прекрасно переносять водні процедури.

Читати також:
Названо переможців 77-го Каннського фестивалю

Лев – мейн-кун

Як і Леви, мейн-куни вимагають постійного догляду та уваги до себе. Ці кішки товариські, трохи нав’язливі і ненажерливі.

Діва – сіамська кішка

Із сіамськими кішками Діви обов’язково почуватимуться в безпеці, що їм так необхідно. Ці кішки, як і Діви, розумні та розважливі.

Терези – абіссинська кішка

Терези і абіссінські кішки легко знайдуть “спільну мову”, вважають астрологи. Представники цього знака часто впадають у співзалежність зі своїми партнерами, а абіссінські кішки буквально із задоволенням віддаються такій динаміці. Вони дуже прив’язуються до своєї людини.

Скорпіон – шартрез

Скорпіон знайде багато приводів для того, щоб полюбити кошеня шартрез. Вони розумні і з легкістю можуть пристосуватися до будь-яких умов а змін, що відображає характер самого Скорпіона.

Стрілець – норвезька лісова кішка

Стрільці – шукачі пригод Зодіаку. І норвезькі лісові кішки із задоволенням будуть готові скласти їм компанію, вони такі ж життєрадісні й оптимістичні навіть у найважчих обставинах.

Козеріг – манчкін

Ці кішки безперечно дуже легко завоюють повагу Козерога, впевнені астрологи. Попри короткі від природи лапки, вони завжди домагаються свого.

Водолій – регдолл

Доброзичливі, активні та вельми слухняні кішки регдолл стануть чудовими вихованцями для Водоліїв, якщо ті приймуть таке рішення.

Риби – перська кішка

Вважається, що перські кішки дуже меланхолійні, як і представники знака Риби. Разом вони зможуть і сумувати, і мріяти, вириваючись у свій світ ілюзій.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.