Представник Нідерландів на Євробаченні-2024 заявив про своє повернення на шоу

33

Представник Нідерландів на “Євробаченні-2024”, співак Йост Кляйн, якого дискваліфікували з міжнародного шоу, заговорив про своє повернення. Артист натякнув, що може знову представити свою країну у 2025 році.

Днями Кляйн виступив на нідерландському музичному фестивалі “Pinkpop”. Там він виконав свій хіт “Europapa”, з яким мав представити країну у гранд-фіналі Євробачення.

Після завершення виступу Кляйн емоційно заявив про наміри повернутися на конкурс наступного року. Також він подякував шанувальникам, які підтримали його після відсторонення від фіналу.

“Нідерланди, я не можу прийти до тями. Без команди, гурту та людей довкола мене не було б “Євробачення”. Всі ви так багато працювали стільки місяців поспіль. Чому б у біса не повторити 2025 року!” – заявив співак.

Представник Нідерландів на Євробаченні-2024 заявив про своє повернення на шоу

Як пише видання NU, наразі невідомо, чи справді виконавець спробує повернутися на Євробачення, чи він мав на увазі повернення на фестиваль “Pinkpop”. Менеджмент Кляйна відмовився коментувати слова артиста і зазначив, що “нема про що повідомляти”.

До слова, за день до гранд-фіналу “Євробачення-2024” Кляйна не допустили до генеральної репетиції шоу. Його підозрювали у погрозах фотографу та неналежному ставленні до операторки конкурсу.

Причиною дискваліфікації стало те, що дії Йоста загрожували персоналу конкурсу, і співак порушив правила Євробачення. Натомість суспільний мовник Нідерландів спростовував усі звинувачення і наголошував, що рішення організаторів було несправедливим.

Нагадаємо, раніше представник Нідерландів на Євробаченні-2024 вперше прокоментував свою дискваліфікацію.

Читати також:
Руйнує стереотипний образ гея у кіно: вийшов трейлер нової української комедії (відео)
Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.