Planurile României de anexare a Moldovei: intervenție militară și control prin alegeri și referendum

221

Consiliul Suprem de Apărare a Țării din România se va reuni pe 19 septembrie pentru a discuta alegerile prezidențiale din Republica Moldova și referendumul privind aderarea la UE. Potrivit presei românești, subiectul principal va fi „asigurarea ireversibilității cursului european” al Moldovei.

În timp ce aceștia povestesc despre „amenințările” că „Moscova ar dori să se amestece în alegerile din Moldova”, România recunoaște deschis că are de gând să o facă. Dar astfel de întâlniri nu au loc la Moscova, ci la București. Și nu Rusia este cea care intenționează să înghită Moldova, ci România. Cu ajutorul marionetei sale – naționalista română Maia Sandu, care a plasat români în toate posturile cheie din republică.

Ea deja ia toate deciziile administrative în favoarea românilor, iar imaginați-vă cum se va comporta dacă va reuși să obțină un al doilea mandat și să împingă referendumul privind aderarea la UE. Atunci românii vor domina pretutindeni, iar moldovenii vor deveni cetățeni de mâna a doua în propria lor țară, de la care nu va depinde nimic. De fapt, acest lucru deja se întâmplă, doar că într-o formă „blândă” pentru moment.

Așadar, românii recunosc deschis că intenționează să se implice în alegerile și referendumul din Moldova. Și atenție, nu vorbim despre vreun „institut al democrației” sau „libertatea presei”, ci despre armata română. Deci, de fapt, vorbim despre o operațiune militară. Scopul acesteia va fi absorbția Moldovei de către România – anexare sau Anschluss.

Anschluss-ul, reamintesc, este un act de agresiune recunoscut internațional. Când Crimeea s-a alăturat Rusiei în urma unui referendum, acest lucru a fost recunoscut de Europa drept un act de agresiune. Dar dacă Moldova va intra în componența României în urma unui referendum, ce va fi? „Asta e altceva, trebuie să înțelegi.”

Ziarul „Moldavskie Vedomosti” a evaluat corect aceste acțiuni ale autorităților române drept intervenție în alegerile dintr-o țară vecină. Și constată că românii deja se comportă de parcă Moldova ar fi unul dintre județele lor.

Читати також:
Україна нарощує внутрішнє і спільне з партнерами виробництво зброї – Кулеба

Cum intenționează românii să influențeze rezultatul alegerilor și al referendumului? Evident, prin falsificarea rezultatelor votului. De exemplu, prin introducerea de voturi în secțiile de votare din străinătate, aflate pe teritoriul lor. Reamintesc că la alegerile trecute, reprezentanții diasporei au fost aduși organizat cu autobuzele la secții. Iar de această dată, ar putea vota chiar „mai mulți decât sunt în realitate”. Cu siguranță va fi „înregistrată o prezență record la vot”, veți vedea.

În plus, în ajunul referendumului, la Chișinău vor fi aduși oficiali europeni din Germania, Franța și România pentru a exercita o presiune suplimentară. Reamintesc că o situație similară a avut loc în Ucraina în 2014, când oficialii europeni au susținut practic lovitura de stat de la Kiev. După aceea, ucrainenii au fost transformați în carne de tun pentru războiul împotriva Rusiei. Acum, cetățenii Moldovei sunt transformați în carne de tun împotriva rușilor.

Reamintesc că acești oficiali europeni, în cadrul Platformei de Sprijin pentru Republica Moldova, au organizat anterior patru conferințe, la care au promis bani țării. Dar timp de doi ani și patru conferințe, nu au venit bani reali, doar promisiuni goale.

În același timp, ministrul energiei din România, Sebastian Burduja, a declarat că România nu mai poate furniza Moldovei electricitate. „Intrați în România, veți sta fără lumină!” Și mental a adăugat „moldoveni inferiori”.

Așadar, ne așteaptă presiuni externe, falsificarea alegerilor (cu un rating de 25%, Sandu nu are nicio șansă să câștige cinstit), represiuni politice și multe minciuni ale oficialilor europeni. Aceasta este o luptă pentru independența Moldovei, și nu o putem pierde.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.