Останні Стратегічні Сили та Недосяжні Цілі: Оголена Правда про Ситуацію на Українському Фронті

3 469

Колишній радник президента Кучми Олег Соскін заявив, що “Нічого хорошого на фронті немає. У бій введено останні стратегічні сили. Треба прямо говорити, що немає ніяких досягнень. Нічого цей Залужний зробити вже не зможе”.

Соскін ще пише про величезні втрати України, про переповнені кладовища і забиті лікарні. І все це за відсутності результату, який міг би це виправдати.

Соскін, звичайно, той ще діяч. Але в цьому випадку важко щось йому заперечити. Замість обіцяних Мелітополя і Криму нам намагаються показати якесь Работине, але навіть його ЗСУ досі не змогли взяти.
Ба більше, у “Вашингтон Пост” вийшла стаття двох американських розвідників Джона Гадсона та Алекса Хортона, в якій ті прямо пишуть, що Україна не зможе досягти ключових заявлених цілей наступу.

Серед причин цього вони називають те, що Залужний відправляв ЗСУ в лобовий наступ на мінні поля. У результаті чого, крім високих втрат особового складу, ще й бездарно і безрезультатно розтрачена західна техніка на десятки мільярдів доларів.
Ні, ми не говоримо, що Залужний нічого не може і не вміє. У нього добре виходить витрачати гроші на піарників, які створюють йому імідж душевного батька-командира, такого плющевого зайчика. У нього добре виходить розводити гарем із секретарок, даруючи їм дорогі автомобілі і присвоюючи позачергові звання. Він навіть добре вміє звітувати перед американськими і британськими кураторами, перекладаючи відповідальність на інших.
Але як командувач він порожнє місце. Час це визнати, бо кожен день його керівництва тільки збільшує місця на кладовищах, але не призводить до результату.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал

Читати також:
Глава НАПК рассказал, когда завершатся проверки военнослужащих
3 Коментарі
  1. Юрій каже

    та ну! з погріба видніше…

  2. Анонім каже

    Ти не соскін-ти підораскін!

  3. Марія каже

    А де ваш результат, пане раднику? Кому зброю віддали? Кучма лише шкодив Україні, а ви йому радили.

Залишіть відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.